Μπαρόζο: "Αν χρειαστεί θα θέσουμε την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου"

Φάτε έναν ανθρωπιστή ρε!! Ουστ μωρή ντακότα!!


Εμμένει στους αρχικούς του ισχυρισμούς ο μεγαλοτραπεζίτης (ανθρωπιστής του κώλου) Μπαρόζο, όσον αφορά το κόμμα της Χρυσής Αυγής, ζητώντας εαν χρειαστεί να τεθεί ακόμα και εκτός νόμου!


"Η Κομισιόν δε θα διστάσει να αναλάβει δράση εναντίον όσων παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα" προειδοποίησε ο πρόεδρος της Ευρωπαικής Επιτροής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, αναφορικά με την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό Κοινοβούλιο.


Όπως είπε...



θα χρησιμοποιήσουν όλους τους μηχανισμούς που διαθέτουν.


«Θα πρέπει να ορίσουμε τι συνιστά ένα νεοναζιστικό κόμμα» και να «δούμε τις εθνικές νομοθεσίες πάνω σε αυτό το θέμα», τόνισε κληθείς να σχολιάσει στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το ποσοστό που συγκέντρωσε η Χρυσή Αυγή στις ελληνικές εκλογές.


Όσον αφορά στο κοινοτικό δίκαιο, τόνισε, η Επιτροπή δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει όλους τους μηχανισμούς που διαθέτει για να δράσει εναντίον όλων εκείνων οι οποίοι προσβάλλουν το κοινοτικό δίκαιο και τη θεμελιώδη χάρτα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων"!!

Μιλούν για ανθρώπινα δικαιώματα οι αρχιφασίστες, οι αρχιαπατεώνες που καταδυναστεύουν την πατρίδα μας και οδηγούν καθημερινά συνανθρώπους μας στην αυτοκτονία! Μιλούν αυτά τα λαμόγια που ευθύνονται για τα δεινά που σήμερα ζούμε, και δεν γνωρίζουμε τι άλλο μας επιφυλάσσουν!


Μιλούν για ανθρώπινα δικαιώματα ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!
http://24gr.blogspot.com/2012/05/blog-post_4950.html

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)