Reuters: Απειλείται με καταστροφή η βιομηχανία του σεξ στην Ελλάδα !!!


"Ένας δονητής που σήμερα κοστίζει 20 ευρώ, αν η χώρα επιστρέψει στη δραχμή...θα κοστίζει 50", αναφέρει το δημοσίευμα!
Το τελευταίο θύμα της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα είναι η εγχώρια βιομηχανία του σεξ σε όλο το εύρος της, από τα ερωτικά βοηθήματα και την πορνογραφία έως τα γαργαλιστικά εσώρουχα....
Το πρακτορείο Reuters ασχολείται σε δημοσίευμά του και με αυτή την πτυχή της ελληνικής κρίσης. Ως ενδεικτικό στοιχείο της κατάστασης επικαλείται τη μειωμένη προσέλευση κατά την έναρξη γνωστού τριήμερου ερωτικού φεστιβάλ. Το 2008, όταν άνοιγε για πρώτη φορά τις πύλες του, είχε προσελκύσει πλήθος επισκεπτών.

Επίσης, σε σχέση με το 2008 η συμμετοχή των εκθετών έχει μειωθεί κατά το ήμισυ. Άλλωστε, από τα 300 με 400 sex shop που υπήρχαν στην Αθήνα, αυτή τη στιγμή επιβιώνει μόλις το ένα τέταρτο.

Μάλιστα, οι εκλογές της 6ης Μαΐου «βύθισαν ακόμα περισσότερο τις δουλειές», υποστηρίζει ένας επαγγελματίας.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι κάποτε η Ελλάδα είχε μια μικρή αλλά επιτυχημένη παραγωγή ταινιών σεξ, στην οποία απασχολούνταν περίπου 1000 άτομα. Όμως τόσο το Internet όσο και οι ταινίες παραγωγής σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, έδωσαν τα πρώτα χτυπήματα στην εγχώρια παραγωγή. «Πέντε από τις επτά πορνοστάρ στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχουν καταγωγή από την Ουγγαρία», λέει ενδεικτικά η ίδια πηγή.

Μόνο μία ελληνική εταιρεία έχει απομείνει, η οποία συμμετέχει στην έκθεση για να προωθήσει την τελευταία της ταινία: «Αποπλάνηση στη Σαντορίνη».

Φαίνεται ότι οι Έλληνες δεν έχουν πια ούτε 15 ευρώ για να πληρώσουν είσοδο για μια έκθεση ερωτικού περιεχομένου. Τη χαριστική βολή στην ερωτική βιομηχανία της Ελλάδας θα δώσει μια ενδεχόμενη επιστροφή στη δραχμή. «Ένας δονητής που τώρα κοστίζει 20 ευρώ, τότε θα κάνει 50 ευρώ», λέει ένας ιδιοκτήτης sex shop στο Reuters.
http://mykonoszoo.blogspot.com/ 

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)