Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

Ο Παπανδρέου, όχι μόνο μεθόδευσε την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ, αλλά η μεθόδευση έγινε με τρόπο ώστε να μην έχει η χώρα άλλη επιλογή…

Ο Μ. ΙΓΝΑΤΊΟΥ ΣΤΈΛΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΌ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ!

Ενα βαρύτατο κατηγορώ που στέλνει τον Παπανδρέου απ’ ευθείας στο ειδικό δικαστήριο. “Ο Παπανδρέου, όχι μόνο μεθόδευσε την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ, αλλά η μεθόδευση έγινε με τρόπο ώστε να μην έχει η χώρα άλλη επιλογή…”.


“Είναι απόλυτα επιβεβαιωμένη η πληροφορία ότι ο κ. Παπανδρέου προετοίμασε το έδαφος παράδοσης της χώρας στο ΔΝΤ, και το πλέον σημαντικό είναι ότι ο ίδιος και ο στενός κύκλος των συνεργατών του αντιλήφθηκαν πολύ αργά –γύρω στο Μάρτιο του 2010– ότι, λόγω της συμμετοχής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, η προσφυγή στο Ταμείο ήταν...
σχεδόν απαγορευτική”. (Μιχάλης Ιγνατίου δημοσιογράφος) “Οι Ευρωπαίοι δεν θα δεχόντουσαν ποτέ κάτι τέτοιο”! (κ. Στρος-Καν) Η εκτίμηση του Γάλλου πολιτικού επιβεβαιώθηκε στη Σύνοδο Κορυφής της 11ης Δεκεμβρίου 2009, όταν ο κ. Παπανδρέου έθεσε το θέμα στους ομολόγους του, για να εισπράξει την κατηγορηματική τους άρνηση. Αντ’ αυτού, του ζήτησαν διαβεβαιώσεις ότι η Ελλάδα δεν θα κηρύξει στάση πληρωμών!


Επομένως, όσοι ομιλούν και ισχυρίζονται ότι οι Ευρωπαίοι, και ειδικά οι Γερμανοί, ήταν αυτοί που εξανάγκασαν τον πρώην πρωθυπουργό να αναζητήσει βοήθεια από τον Ντομινίκ Στρος-Καν ρίχνουν στάχτη στα μάτια των ανύποπτων πολιτών. Kαι η αλήθεια είναι μια και μοναδικη: Έσυρε τη χώρα ξυπόλητη στ’ αγκάθια, διότι έχασε οχτώ μήνες να αναζητεί τρόπους και μεθόδους για να τη «δέσει» στο μηχανισμό, αντί στο διάστημα αυτό να πάρει μέτρα, τα οποία θα ήταν πολύ πιο ανώδυνα απ’ αυτά που επέβαλαν οι δανειστές.
http://greki-gr.blogspot.gr

5 σχόλια:

 1. ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΣΥΡΙΖΑ
  O Τσουκαλάς είπε ότι συνταξιοδοτήθηκε από την ABN-Amro από την οποία πήρε τις 500.000 για εθελουσία έξοδο και τις 800.000 από ασφαλιστικό πρόγραμμα, και ότι η "ABN-Amro δεν υπάρχει πλέον στην Ελλάδα γιατί εξαγοράστηκε από την RBS που δραστηριοποιείται σε ναυτιλιακά στον Πειραιά"... ΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!

  Η ΑBN-Amro δεν υπάρχει στην Ελλάδα από το 2002 και φυσικά η RBS στον Πειραιά δεν έχει καμία σχέση με την ABN-Amro που δούλευε ο Τσουκαλάς μιας και το ελληνικό της τμήμα πωλήθηκε το 2002 στην ΑΣΠΙΣ του άλλου λαμόγιου του Ψωμιάδη που είναι προφυλακισμένος.

  Δείτε εδώ την ανακοίνωση προς το ΧΑΑ, της εξαγοράς της ABN-Amro Ελλάδος από την ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ στις 22/11/2002!!
  Άρα έχουμε και λέμε ότι από το 2002 ο Τσουκαλάς δούλευε σε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και δη στου απατεώνα Ψωμιάδη...

  Στις αρχές του 2010 και ενώ η ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ ήταν υπό κατάρρευση και ο Ψωμιάδης είχε αρχίσει τα σούρτα-φέρτα στον εισαγγελέα, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έχωσε 30 εκ εξαγοράζοντας το 32% της ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ και ξεκινώντας έτσι τις διαδικασίες πλήρους εξαγοράς της ΑΣΠΙΣ, η οποία μετονομάστηκε σε Τ ΒΑΝΚ

  Δείτε εδώ και αυτή την ανακοίνωση προς το ΧΑΑ
  Ένα χρόνο αργότερα η Τ ΒΑΝΚ, πρώην ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ, πρώην ABN-Amro ΒΑΝΚ του ψεύτη του ΣΥΡΙΖΑ συγχωνεύθηκε με το ΤΤ...

  Σύμφωνα με δήλωσή του ο ψεύτης έφυγε από την τράπεζα το 2010 άρα τα λεφτά που πήρε τα πήρε ή από την ΑΣΠΙΣ και τα έκλεψε από τους ταλαίπωρους που χάσανε τα λεφτά τους με τις ασφάλειες του Ψωμιάδη ή από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο το οποίο χρηματοδοτήσαμε εμείς με την ανακεφαλαιοποίηση και τις εγγυήσεις του κράτους...

  Φυσικά όλα αυτά δεν ισχύουν μόνο για την εθελουσία αλλά και για την ασφάλεια που λέει ότι του απέφερε 800.000 ευρώ αποζημίωση. Όταν το 2002 ο Ψωμιάδης αγόρασε την ΑΒΝ τα αγόρασε όλα! Ακόμα και τα ασφαλιστικά προγράμματα που συνέχισαν να τρέχουν μέσα από τις εταιρίες του.

  Όσο για το πώς πήρε τόση μεγάλη αποζημίωση είναι γνωστό το κόλπο που γινόταν και στην Αγροτική για τα διευθυντικά στελέχη φουσκωμένοι πλασματικοί μισθοί τα τελευταία χρόνια και τσούπ το εκατομμυριάκι... Για να πάρετε μια ιδέα τι πάρτι γίνονταν στην ΑΣΠΙΣ δείτε εδώαποζημίωση 9 εκ ευρώ σε διευθυντικό στέλεχος

  Αυτά για να μη μας περνάει ο Τσουκαλάς για ηλίθιους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΓΚΑΪΤΝΕΡ: Οι ευρωπαίοι ήταν εξοργισμένοι με τα Greek Statistics

  Γκάιτνερ: «Οι ευρωπαίοι ήθελαν να δώσουν ένα πολύ σκληρό μάθημα στην Ελλάδα για τα πλαστά στοιχεία του Καραμανλή» -
  Συγκλονιστικά διαφωτιστική η αφήγηση του πρώην ΥΠΟΙΚ των ΗΠΑ. Τι μας λέει ουσιαστικά ο Γκάιτνερ; Ότι οι ευρωπαίοι ήταν εξοργισμένοι με τα Greek Statistics των κυβερνήσεων Καραμανλή. Και επειδή ήταν εξοργισμένοι, ήθελαν να δώσουν στην Ελλάδα ένα πολύ σκληρό μάθημα, προκειμένου η ευρωζώνη να δείξει πυγμή έναντι των απείθαρχων και άσωτων μελών της. Σε τι συμπεράσματα μας ωθεί να βγάλουμε η τοποθέτηση αυτή του Γκάιτνερ;
  - για άλλη μια φορά πόσο καταστροφική ήταν για την Ελλάδα η απόκρυψη των πραγματικών στοιχείων από την κυβέρνηση Καραμανλή
  - τις απίστευτες δυσκολίες που αντιμετώπισε η κυβέρνηση Παπανδρέου στην αρχή τς θητείας της και την εχθρική στάση της Ευρώπης
  - με δεδομένη αυτήν την εχθρική στάση , τι άθλος ήταν για την κυβέρνηση Παπανδρέου η δημιουργία του μηχανισμού διάσωσης
  - η αγορά των ομολόγων δεν διατάραχθηκε από τους χειρισμούς της κυβέρνησης Παπανδρέου, αλλά από την συνειδητοποίηση ότι η Ελλάδα είχε εξαπατήσει τους εταίρους της στην ευρωζώνη
  Η αφήγηση του Γκάιτνερ μας επαναφέρει την άποψη τι θεωρείται δημόσιο συμφέρον: Εκείνος που λέει την αλήθεια και προσπαθεί να αποτρέψει την χρεοκοπία σ' ένα τόσο δυσμενές εξωτερικό περιβάλλον ή εκείνος που εξαπατά συνέχεια και δραπετεύει από την εξουσία, αποκρύπτοντας την αλήθεια από έναν ολόκληρο λαό; Αφηγήσεις όπως του Γκάιτνερ μας φέρνουν πιο κοντά στην αυτογνωσία.
  Αλλά στην τελική ποιος είναι ο Γκάιτνερ; Περσσότερο αξιόπιστοι είναι οι Γεωργαντά, Τράγκας, Χατζηνικολάου, Παυλόπουλος, Αντώναρος.. καμένος εντελώς, Ιγνατίου και βούλτεψη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ‘’ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΤΗ’’….

  Ο επικεφαλής διευθυντής της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat) Βάλτερ Ράντερμαχερ ήταν εξαιρετικά αποκαλυπτικός για την κατάσταση που επικρατούσε την περίοδο 2004 – 2009 σε σχέση με τα στοιχεία που έδινε η Ελλάδα για την κατάσταση της οικονομίας, ενώ ταυτόχρονα υπερασπίζεται τον επικεφαλής της ΕΛΣΑΤ Ανδρέα Γεωργίου χαρακτηρίζοντας «Κόλαση του Δάντη» τις διώξεις που υφίσταται στη χώρα μας!!!!

  Οι ποινικές διώξεις που διεξάγονται έναντι του νυν διευθυντή της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας δεν είναι ανησυχητικές για τη φερεγγυότητα της χώρας;
  Θα έλεγα ότι είναι τουλάχιστον παράξενο γεγονός. Και δύσκολο να το κατανοήσουμε οι εκτός Ελλάδας: για πρώτη φορά, υπάρχει Γενικός Διευθυντής της Στατιστικής Υπηρεσίας ο οποίος κάνει τη δουλειά του με μία απλώς τεχνική προσέγγιση - όχι πολιτική και ο οποίος δεν συνδέεται με κανένα κόμμα. Και αυτός ο πρώτος ανεξάρτητος υπεύθυνος κατηγορείται τώρα ότι υπερέβαλε σε ότι αφορά στους αριθμούς. Ενώ οι προκάτοχοί του, οι οποίοι επί χρόνια παρέδιναν λανθασμένα στοιχεία, δεν ενοχλούνται διόλου.
  [[Αυτό μοιάζει με την κόλαση του Δάντη.]]
  ===========================

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. [[Ο κ Ζορμπάς επιβεβαίωσε, ότι με τα δομημένα ομόλογα παρήχθη μαύρο χρήμα το οποίο διοχετεύθηκε σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.]]
  Γι αυτό κ. Καραμανλή ΕΚΛΕΙΣΕΣ της βουλή?
  Για να καλύψεις τους απατεώνες??? ΜΠΡΑΒΟ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΑΑΑΑ!!!!!

  Βόμβες Ζορμπά κατά υπουργών και Δικαιοσύνης
  Χοντρά τα έριξε χθες στην κυβέρνηση και τη δικαιοσύνη ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής για την καταπολέμηση του βρώμικου χρήματος κ. Γ. Ζορμπάς.
  Απαντώντας σε καταιγισμό ερωτήσεων, των μελών της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, για τον τρόπο λειτουργίας της Αρχής, την αντιμετώπισή της από την κυβέρνηση και τη δικαιοσύνη, το σκάνδαλο των ομολόγων και το σχέδιο νόμου πλήρους ακύρωσής της, τα είπε έξω από τα δόντια.
  Όπως είπε ο κ. Ζορμπάς, η κυβέρνηση θέλει την αρχή μόνο στα χαρτιά χωρίς δραστηριότητα, αδύναμη και αναποτελεσματική.
  Δεν παρασχέθηκαν στην Αρχή ούτε τα πλέον στοιχειώδη για τη λειτουργία της, από αυτά που ο ιδρυτικός νόμος προβλέπει.
  Ο υπουργός Οικονομίας δεν αντιδρούσε στα διαβήματα του προέδρου της και στα τρία χρόνια της λειτουργίας της Αρχής τον δέχτηκε μία και μόνη φορά και αυτή στις αρχές.
  Χαρακτήρισε αυθαιρεσία τη γνωμοδότηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να χαρακτηρίσει τα πορίσματα της Αρχής μη σύννομα και πειθαρχικά και ποινικά ελεγκτού την πράξη αρχειοθέτησής τους, αποκαλώντας συνήθεια του παρόντος την δικονομική αυθαιρεσία του παρελθόντος.
  Ως έμπειρος ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός, επεσήμανε στον υπουργό της Δικαιοσύνης τις ποινικά και πειθαρχικά ελεγκτέες πράξεις του κ. Σανιδά, αλλά εκείνος τον αγνόησε.
  Ο κ. Ζορμπάς επιβεβαίωσε, ότι με τα δομημένα ομόλογα παρήχθη μαύρο χρήμα το οποίο διοχετεύθηκε σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.
  Για το σχέδιο νόμου που έχει ετοιμάσει ο κ. Αλογοσκούφης , είπε ότι επιδιώκει να μετατρέψει την ανεξάρτητη
  Αρχή σε διοικητική αρχή εποπτευόμενη από τον ίδιο.
  Στην προηγούμενη ακρόασή του κ. Ζορμπά από την Επιτροπή, ο πρόεδρός της κ. Σταύρου είχε συναινέσει σε αίτημα μελών της να ζητήσει τα αρχειοθετειθέντα πορίσματα Ζορμπά, να κατατεθούν στη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, χθες όμως διέψευσε τον εαυτό του.
  Παρασκευή, 16 Μάιος 2008

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΣΥΡΙΖΑ ΒΟΥΤΣΗΣ
  ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

  Μιά νέα πολιτική φίρμα εμφανίζεται καθημερινά στα ΜΜΕ -- ο Ν. ΒΟΥΤΣΗΣ, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου
  Ο ΓΙΟΣ ΛΗΣΤΕΨΕ το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στου Γκύζη, στις 3 Οκτωβρίου 2007.

  Το βλαστάρι του Ν. Βούτση δικάστηκε με τις κατηγορίες ληστείας, κατοχής εκρηκτικής βόμβας, παράνομης οπλοφορίας και οπλοκατοχής.
  Ο πατέρας Βούτσης και σύγχρονη φάτσα της πολιτικής είπε στο Δικαστήριο:
  «Τα χρήματα από τη ληστεία, ο γιός μου θα τα διέθετε σε εκδηλώσεις, εκτύπωση αφισών κ.ά. Τα
  ========================================
  κίνητρα τού γιού μου δεν ήσαν ιδιοτελή».
  Η δε μαμά του είπε στο Δικαστήριο: «Στον αντιεξουσιαστικό χώρο υπάρχει η αντίληψη ότι η πράξη του
  ===============================
  γιού μου δεν είναι ληστεία, αλλά απαλλοτρίωση»...

  Αυτός ο Πατέρας και Βουλευτής κάποιας από τις 10 “συνιστώσες” του ΣΥΡΙΖΑ, μας υποδεικνύει πώς θα κυβερνηθούμε. Περιέργως, τα ΜΜΕ έχουν "ξεχάσει" τις παραπάνω "θέσεις" του Εθνοπατέρα τον οποίο αύριο μπορεί να τον δούμε και Υπουργό Παιδείας, εκεί θα καταντήσουμε Έλληνες με τα μυαλά που έχετε.
  ΥΓ.

  ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ...?

  ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ''ΣΩΣΕΙΣ''???

  ΔΕΝ ΓΑΜΙ@@@@@ΣΡΕ ,ΛΕΩ ΕΓΩ?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...