Εθνική Φρουρά! Μοντέλο άφησε την πασαρέλα και έγινε «κομάντο» (ΦΩΤΟ)Η Ραφαέλλα Βανέζη από τη Λευκωσία άφησε τις πασαρέλες, τα εξώφυλλα και τις φωτογραφίσεις μόδας και κατατάχθηκε στο Πεζικό,αρχίζοντας μια νέα καριέρα μακριά από τα φλας.

Η 24χρονη, που το 2015 είχε λάβει μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Σταρ Κύπρος και,
καθώς δεν κατέκτησε τον πρώτο τίτλο, αποχώρησε κάνοντας λόγο για «υπόγειες διαδικασίες», σήμερα κατέχει τον βαθμό της δεκανέα στην Εθνική Φρουρά του νησιού της Αφροδίτης και είναι υπερήφανη για αυτό.
Απόφοιτη του Πανεπιστημίου Κύπρου στις Τουρκικές και Μεσανατολικές Επιστήμες και με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, η νεαρή καλλονή συμμετείχε στον περσινό διαγωνισμό πρόσληψης συμβασιούχων οπλιτών και όχι μόνο πέρασε τις εξετάσεις, αλλά πήρε και εξαιρετική θέση στην κατάταξη. Μιλά ρωσικά και αγγλικά, αγαπά τον χορό και τον αθλητισμό, παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο- είναι φανατική της Ομόνοιας Κύπρου- και είναι πλέον εξπέρ στο σημάδι στα στρατιωτικά πεδία βολής.
Φορώντας στολή παραλλαγής, η στρατιωτίνα πόζαρε στο Instagram και έγραψε με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας: «Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σε αυτή την ιδέα. Να ζήσουμε να σας βασανίζουμε! » και υπέγραψε ως «ΣΥΟΠ Δεκανέας Ραφαέλλα Βανέζη».
Δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ 

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)