Στέφανος Μάνος: Η Ντόρα απειλεί τον υποψήφιό μου στα Χανιά

Σε σοβαρή καταγγελία κατά της Ντόρας Μπακογιάννη προέβη ο Στέφανος Μάνος, μέσω Τweeter στο οποίο αναφέρει ότι απειλείται ο υποψήφιος του κόμματος Δημιουργία, Ξανά στα Χανιά, Γρηγόρης Αρχοντάκης.

Η καταγγελία μοιάζει ακόμη πιο σοβαρή διότι τα δυο στελέχη είχαν προχωρήσει τις διεργασίες, πριν από λίγες ημέρες, για να συνεργαστούν τα κόμματά τους ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Οι συζητήσεις τελικά δεν ευοδώθηκαν και η κυρία Μπακογιάννη ενσωματώθηκε στις λίστες της ΝΔ ενώ το κόμμα ΔΗΣΥ διαλύθηκε αφού ο εκλογικός νόμος απαγορεύει συνεργασίες αν τα κόμματα θέλουν να διεκδικήσουν το μπόνους των 50 εδρών.
Ο κ. Μάνος συνεργάστηκε τελικά με τον Θάνο Τζήμερο και το κόμμα που ίδρυσε, Δράση, συγχωνεύτηκε με τη Δημιουργία, Ξανά.
Στην καταγγελία του ο κ. Μάνος δεν διευκρινίζει τι είδους απειλές δέχεται ο υποψήφιός του στην Κρήτη αν και αφήνει να εννοηθεί, με απαξιωτικό ύφος, ότι η κυρία Μπακογιάννη προσπαθεί να εκλέξει εκεί τους δικούς της υποψηφίους.
http://www.iefimerida.gr

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)