ΜΕΤΑ ΤΟΝ «ΤΑΠΕΡΜΑΝ»… ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!

Ο Κάρολος Παπούλιας, στο καλωσόρισμά του προς την αντιπροσωπεία του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου, που τον επισκέφθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό ομόλογό του, Μπαράκ Ομπάμα (ο οποίος να υπενθυμίσουμε πως παίρνει πολύ λιγότερα χρήματα από τον Έλληνα Πρόεδρο!).


«Θέλω, όπως και πέρυσι το είπα και θα το θυμάστε, να...



ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ.Ομπάμα για τη στήριξη που δίνει αυτή την κρίσιμη περίοδο στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Παπούλιας.


Αποκάλυψε μάλιστα ότι υπάρχει μια δραστηριότητα, δηλαδή δύο υφυπουργοί των Οικονομικών των ΗΠΑ επισκέπτονται την Ελλάδα, για να συζητήσουν τα οικονομικά μας θέματα!


«Συμφέρον λοιπόν όλων μας είναι να ξεπεράσουμε αυτή την κρίση. Ο ελληνικός λαός κάνει μια μεγάλη προσπάθεια με μεγάλες θυσίες. Νομίζω ότι θα δούμε γρήγορα, ύστερα από τις εκλογές και το σχηματισμό της κυβέρνησης, καλύτερες μέρες», κατέληξε ο Παπούλιας.
http://24gr.blogspot.com 

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)