ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΑΠΟΧΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΡΕΚΟΡ 40%!!!ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ!!



Σε υψηλά επίπεδα η αποχή
Στο 39% ανήλθε η αποχή στις βουλευτικές εκλογές, ξεπερνώντας το 34,90% της αποχή του Μαΐου και το 32% των εκλογών του 2009.
Το μεγαλύτερο ποσοστό αποχής σημειώθηκε στη Φλώρινα και ανήλθε στο 62,25%. Ακολουθούν η Κεφαλλονιά με αποχή 56,89%, η Λακωνία με αποχή 56,18%, η Λέσβος με 55,60%, η Ευρυτανία με αποχή 54,68%, η Αρκαδία με 51,53% και η Χίος με αποχή 51,36%.

Τη μεγαλύτερη αποχή μεταξύ των Περιφερειών με ποσοστό αποχής μικρότερο από 50%, είχαν η Θεσπρωτία με ποσοστό αποχής 48,42%, η Λευκάδα με 47,91% και η Μεσσηνία με ποσοστό αποχής 47,33%.

Πρώτο κόμμα η αποχή με ποσοστό 40%

Πρώτο κόμμα η αποχή με ποσοστό 40% Μικρότερα ποσοστά συμμετοχής στις εθνικές εκλογές δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών, καθώς η αποχή πλησιάζει το 40% περίπου, ενώ τα αντίστοιχα ποσοστά αποχής ήταν34% τον Μαϊο, 30% το 2009, 26% το 2007 και 24%το 2004. Η αποχή είναι η πιο συνειδητή απόφαση των πιο πρωτοπόρου στρώματος του ελληνικού λαού που έχουν κατανοήσει τον ρόλο όλων των υπαρχόντων κομμάτων και αποκομμάτων. Είναι αυτοί που δεν μάσησαν από από τα λόγια τα παχιά τα μεγάλα καθώς στο προηγούμενο διάστημα που κατέβηκαν στους δρόμους ενάντια στην κατοχική βουλή και όλα τα κόμματα και αποκόμματα ο καθένας με τον τρόπο του έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να τους εμποδίσουν να εισβάλουν στην κατοχική βουλή και να κρεμάσουν με λαϊκά δικαστήρια τα δωσίλογα καθάρματα. Είναι αυτά τα στρώματα του λαού που φώναζαν «θέλετε ψήφο! Να και έδειχναν τα αρχιδι@ τους. Είναι αυτοί που φώναζαν κλέφτες προδότες κουφάλες έρχονται κρεμάλες και που προσωρινά έκαναν πίσω για να επανέλθουν λίαν συντόμως πιο δριμύτεροι.
http://apollonios.pblogs.gr

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)