Άγριος "πολεμος" στο Ζεφύρι - Τσιγγάνοι τα έκαναν γυαλιά καρφιά

Πανικός και τρόμος επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή των Άνω Λιοσίων όπου από το βράδυ στις 21:30 επικρατεί πραγματικό σκηνικό πολέμου από τους τσιγγάνους που έχουν σπείρει το χάος για άγνωστη μέχρι τώρα αιτία. Οι τσιγγάνοι λίγο μετά τις 21:30 βγήκαν στην κεντρική λεωφόρο Φυλής και άρχισαν να πετούν πέτρες σε ένα αστικό λεωφορείο με τους επιβάτες να τρομοκρατούνται και να γλιτώνουν από θαύμα.

Εν συνεχεία, οι τσιγγάνοι έβαλαν φωτιά σε ένα μαγαζί της περιοχής το οποίο και κάηκε ολοσχερώς, ενώ με πέτρες και δοκάρια έσπασαν δεκάδες καταστήματα, προκαλώντας τεράστιες καταστροφές.

Το πλέον σοβαρό είναι πως στην περιοχή ακούγονται πυροβολισμοί απ0ό κυνηγετικά όπλα και καραμπίνες, ενώ οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες για αστυνομικούς που μπορεί να τραυματίστηκαν.

Πέρα από τα οδοφράγματα που έχουν στηθεί στη Λεωφόρο Φυλής, ολόκληρη την περιοχή την "χτενίζουν" ειδικές μονάδες της αστυνομίας, περιπολικά και μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ.

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)