'Ενας αναγνώστης γράφει

 Μερικές φορές προσπαθώ να σας δω με τα μάτια των παιδιών μου,όσι με τα δικά μου, γιατί εμένα με καταστρέψατε. Πασχίζω να προσεγγίσω την δική τους ματιά και σκέφτομαι.
-Πόσο αστείοι είστε εσείς που έχετε πέσει με τα μούτρα στο ίντερνετ για να ανακαλύψετε βιντεάκια μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές και να πείσετε τον κόσμο οτι θα μας σώσετε,εσείς που μας καταστρέψατε.

-Πόσο αστείοι είστε εσείς που που πήρατε αέρα από την αγανάκτηση του κόσμου και δείχνετε με τον πιο εμφανή τρόπο οτι δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε,που ακόμα δεν αποκτήσατε την κυριαρχία (εκλογική) και παρουσιάζετε τα φαινόμενα των παραδοσιακών "μεγάλων" κομμάτων.
-Πόσο αστείοι είστε εσείς που καταστρέψατε τη χώρα αλλά καταστραφήκατε και εσείς οι ίδιοι,πνιγήκατε στην βρωμιά και την δυσοδία της πλειοψηφίας των στελεχών σας.Που εγκαταστήσατε στη χώρα ότι πιο νοσηρό υπάρχει και διδάξατε το "όλα γίνονται".Και σήμερα θέλετε συνεργασία για να συνεχίσουμε να πεινάμε.
-Πόσο αστείοι είστε εσείς που επειδή δεν έχετε καμία σοβαρή πρόταση επιβιώνετε μέσω του ίντερνετ και των social media με λογίδρια και ανεύθυνο λόγο.
-Πόσο αστείοι είστε εσείς που πιστέψατε οτι ο λαός εγκρίνει την πολιτική σας και δεν αηδιάζει όταν μαθαίνει οτι είστε τραμπούκοι,μπράβοι και περιθωριακά στοιχεία που ζουν και τρέφονται από το μίσος και τη βία.
-Πόσο αστείοι είστε εσείς που το όνειρό σας πάντα ήταν να γίνετε ΠΑΣΟΚ αλλά ποτέ δεν τα καταφέρατε,που προεκλογικά λέγατε οτι δεν συνεργάζεστε με κανέναν και σήμερα γλύφετε για να παίξετε ρόλο.
-Πόσο αστείοι είστε εσείς που δεν μπορείτε να δείτε λίγο το αύριο και έχετε μείνει στις πλέον φασιστικές αλλά δήθεν προοδευτικές ιδέες σας,που βλέπετε τον κόσμο να σας γυρίζει την πλάτη και λέτε οτι φτείει ο κόσμος.
Είστε όλοι αστείοι και στα δικά μου μάτια γιατί εγώ πρέπει να σκεφτώ το μέλλον των παιδιών μου και τα χρέη μου που τρέχουν και εσείς ασχολείστε με τις ηλίθιες και άτοπες για την ελληνική κοινωνία ιδέες και θέσεις σας. Γι'αυτό,επειδή διαβάζοντας τα μηνύματα σε πολλές αναρτήσεις,βλέπω ποσο βλάκες παραμένουμε όλοι μας και τελικά εμείς είμαστε οι πιο αστείοι.

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)