Ευθεία επίθεση υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ σε Καν έλλη και Γ. Παπαδάκη



(ξεχνά ο κύριος Κανελλάκης ότι η Κανέλλη βγήκε πρώτη και κατήγγειλε ευθέως τον σταθμό για μεθόδευση;)Από την τακτικη αρθρογραφία “Κάθε Σάββατο με τον Γιάννη Κανελλάκη στο agioritikovima.gr“
● Πολύς ντόρος έγινε τις τελευταίες μέρες , με το χαστούκι που έριξε ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, στην υποψήφια βουλευτίνα του ΚΚΕ , Λιάνα Κανέλλη, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1. Αν αυτός ο ντόρος, γινόταν και για τα προβλήματα του ελληνικού λαού, σήμερα δεν θα υπήρχαν πεινασμένοι, ξεχασμένοι, εγκαταλελειμμένοι και άνεργοι, στη σημερινή κοινωνία.

● Πολύ αρνητικά σχολιάστηκε το στιγμιότυπο, όταν ο Γιώργος Παπαδάκης, έπιανε το πρόσωπο της κ. Κανέλλη και έλεγε , να εδώ, εδώ την χτύπησε , πονάς Λιάνα μου, πονάς, και έδειχνε το σημείο του προσώπου , που κατά τον παρουσιαστή, μαύρισε από το κτύπημα. Όλοι είπαν με μια φωνή, φτάνει πια αυτή η υποκρισία και αλαζονεία ορισμένων στα ΜΜΕ. Άμα θέλει, είπαν ορισμένοι, ο κ. Παπαδάκης να κάνει τηλεθέαση, μπορεί να κάνει και στριπτ τιζ ο ίδιος. Λέτε να γίνει κι αυτό ; Αλλά και η κ. τηλεκομμουνίστρια φιγουράριζε λες και ήταν εξώφυλλο της Vogue.

● Τελικά , τα ιντερνετικά κανάλια , τα λεγόμενα Web TV, έχουν μεγαλύτερη απήχηση στον κόσμο, από τα συμβατικά. Αυτό διαπιστώνεται καθημερινά, όταν με άλλους υποψήφιους κομμάτων, οργανώνονται ντιμπέιτ , στα γραφεία των ιντερνετικών καναλιών. Περισσότερη τηλεθέαση έχουν αυτά, παρά τα άλλα τα λεγόμενα μεγάλα και μικρά.

● Με τόλμη και θάρρος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ , Βαγγέλης Βενιζέλος, σε τηλεοπτική συνέντευξή του στο MEGA , είπε μεταξύ άλλων, ότι το βράδυ των εκλογών θα ανακοινώσει την νέα δομή του Kόμματος, τις νέες προοπτικές, τη νέα στρατηγική, και πολλά άλλα. Όλοι οι ιδεολόγοι και όχι τα λαμόγια και οι διαπλεκόμενοι του ΠΑΣΟΚ , το δέχτηκαν με ανακούφιση και με ευχαρίστηση. Μάλιστα, οι ιδεολόγοι και αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ, είπαν μπράβο στον κ. Βενιζέλο, όταν είπε ότι μετά τις εκλογές , θα καθαρίσει το κόμμα από τα βαρίδια, τους καιροσκόπους και τους επιζήμιους. Εάν πρόεδρε, είπαν, το κάνεις αυτό, το ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει κόμμα εξουσίας.

● Επίσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι , θα σταματήσει την κατρακύλα στους μισθούς και συντάξεις των ελλήνων πολιτών, θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της Υγείας, της Παιδείας, της Αγροτιάς, της Ανάπτυξης, της καταστολής της Ανεργίας και σε πολλούς άλλους τομείς. Έτσι θα χτυπηθεί και το δίπολο, που προσπαθούν κάποιοι να κάνουν, μεταξύ Ν.Δ. και Συνασπισμού. Αλλά οι συνασπιστές δεν… τσιμπάνε.

● Και μιας και μιλάμε και για τον τομέα της Υγείας, κανένας εισαγγελέας δεν βρέθηκε να συλλάβει τον υπουργό Υγείας , ο οποίος επί Ν.Δ. έκανε εισαγωγή 14 εκατ. εμβόλια, για να πάρει την μίζα, και να κάνει βίλες και παλάτια ; Είναι ντροπή, λέει ο ελληνικός λαός, ο κόσμος να πεινάει και άλλοι να κάνουν βίλες από μίζες, σε βάρος του λαού. Και είναι ντροπή , να ακούνε την προϊσταμένη του υπουργείου Υγείας να λέει, με οργή και αγανάκτηση, ότι από τις 14 εκ. εμβόλια, ούτε τις 500 χιλ. δεν χρησιμοποιήσαμε. Τα υπόλοιπα, δυστυχώς, έληξαν και τα πετάξαμε. Κρίμα για τον τόπο, κρίμα για τον λαό.

● Άραγε, τι να κάνει , ρε παιδιά, ο κ. πλανητάρχης των ακινήτων , Άκης Τσοχατζόπουλος, τρόφιμος του Κορυδαλλού , μετά της συζύγου του ; Δεν πιστεύουμε λένε, οι έλληνες πολίτες, να βρεθεί εισαγγελέας ή ανακριτής, που να υπογράψει την αποφυλάκισή τους; Το αντίθετο λένε. Πρέπει να του δημεύσουν την περιουσία που απέκτησε παράνομα σε βάρος του λαού, και να πληρώσουν τα χρέη της Ελλάδας, ώστε να μην αφαιρούν χρήματα, από τις συντάξεις και τους μισθούς των ελλήνων πολιτών.

● Λυκούργος Λιαρόπουλος. Η συνέχεια επί της …οθόνης, το άλλο Σάββατο.

● Κι όμως, συνέβη κι αυτό ! Το 80% των επισκεπτών σε blogs συμφώνησαν με το χαστούκι που έριξε, ο Κασιδιάρης στην Κανέλλη. Γιατί άραγε ; Μήπως αυτό πρέπει να αφυπνίσει τις πολιτικές προοδευτικές δυνάμεις ;

● Εσύ , ρε Αντώνη, και το ποντίκι σου, τι ρόλο παίζετε ;

● Διαβάσαμε ότι, η ακυβερνησία στον τόπο μας, διώχνει τους τουρίστες από την χώρα μας. Για να δούμε τι άλλη μαλ… θα ακούσουμε.

● Οργή και αγανάκτηση βγαίνει από το στόμα των ελλήνων πολιτών, όταν βλέπει σε τηλεοπτικά παράθυρα πολιτικούς , να παίζουν σε βάρος της υγείας των ελλήνων , και ιδιαίτερα των καρκινοπαθών. Για όνομα του Θεού, είναι τόσο ανεγκέφαλοι οι άνθρωποι ; Τόσο άπονοι και άψυχοι είναι ; Τόσο άσπλαχνοι και απάνθρωποι ; Έχουν πάει αυτά τα λαμόγια σε νοσοκομεία, για να δουν την τραγική κατάσταση που επικρατεί ;

● Κάποιες εφημερίδες, δημοσίευσαν φωτογραφίες πολιτικών και άλλων, που κατά καιρούς έχουν πέσει θύματα επιθέσεων, από πολίτες με γιαούρτια, μπουκάλια, νερά, καφέδες και άλλα. Κάποιοι βέβαια, εισέπραξαν και μερικές σφαλιάρες. Βέβαια, τα καταδικάζουμε ασυζητητί και σαφώς είμαστε κατά της βίας. Αλλά, αυτοί οι πολιτικοί και οι άλλοι όμοιοί τους, μήπως πρέπει να καταδικασθούν στη συνείδηση του ελληνικού λαού, στις εκλογές που έρχονται, για την εγκατάλειψη , την φτώχεια, την ανεργία, και τα τόσα δεινά, τα οποία περνάνε κάθε μέρα, όταν επισκέπτονται δημόσιες υπηρεσίες για να τακτοποιήσουν υπόθεσή τους. Άσε, μη μιλήσουμε για το χάλι των νοσοκομείων. Ούτε στον μεσαίωνα να είμαστε.

● Μιλάει και ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Μακρόπουλος για τον τουρισμό . Σαν δεν ντρέπεται… Όταν αυτός ήταν υπουργός Τουρισμού, τα χίλια μύρια δεινά έγιναν. Ακόμα χρωστάμε σε χώρες του εξωτερικού ενοίκια , για τους χώρους που έχουμε νοικιάσει και στεγάζονται γραφεία του ΕΟΤ. Μιλάς, λοιπόν, κι εσύ κ. Μακρόπουλε ;

● Κι εσύ, κ. Άρη Σπηλιωτόπουλε, καλό κουμάσι είσαι… Σε έβαλε στον τουρισμό υπουργό, ο κολλητός σου ο Καραμανλής, για να οικονομήσεις. Κι αυτό έκανες. Τίποτε άλλο. Ντροπή σου και σένα.

● Καιρός : Πόσα λαμόγια ( δημοσιογράφοι, εκδότες, καναλάρχες και άλλοι ) έχουν φάει λεφτά από την Αγροτική Τράπεζα ; Κύριε εισαγγελέα, κάνει μία βόλτα κι απ΄αυτά τα λημέρια. Πολλά θ’ ακούσεις, πολλά θα δεις, πολλά θα διαπιστώσεις και είμαστε σίγουροι ότι, θα στείλεις αρκετούς στο εδώλιο.
http://olympia.gr 

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)