Παραίτηση και βολές για την επιστολή Σαμαρά – Κλυδωνισμοί στη ΔΗΜΑΡ




Αποχώρησε από το κόμμα της Αριστεράς που συμμετέχει στην κυβέρνηση ο Στ.Μπαγεώργος της Εκτελεστικής Επιτροπής, ενώ και ο Οδ.Βουδούρης κατήγγειλε την «απόκλιση» Σαμαρά από τη συμφωνία και την απουσία της λέξης «επαναδιαπραγμάτευση» από το κείμενο

Αναταράξεις στο εσωτερικό της Δημοκρατικής Αριστεράς, που συμμετέχει στον κυβερνητικό συνασπισμό,
προκαλεί η απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να στείλει επιστολή στις Βρυξέλλες διαβεβαιώνοντας για την τήρηση των μέχρι τώρα συμφωνηθέντων με την τρόικα και την ΕΕ.

Ο Στέφανος Μπαγεώργος, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, μετά την διαφωνία του με την απόφαση της ηγεσίας του κόμματος, την Δευτέρα διαχώρισε οριστικά τη θέση του, με την υποβολή της παραίτησής του στον Φώτη Κουβέλη.

Η αποχώρηση Μπαγεώργου δεν ήταν όμως η μόνη αντίδραση.

Ο Οδυσσέας Βουδούρης «καυτηριάζει» επίσης την επιστολή Σαμαρά προς τους Ευρωπαίους ηγέτες, καθώς όπως εκτιμά «βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με την λαϊκή βούληση που εκφράστηκε στις εκλογές της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου.

Ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι απουσιάζει από την επιστολή η λέξη κλειδί «επαναδιαπραγμάτευση», όπως δυστυχώς απουσίαζε και από την πρώτη δήλωση του κ. Σαμαρά το βράδυ των δεύτερων εκλογών», σημειώνει σύμφωνα με το ethnos.gr.

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)