Γ. Στουρνάρας: «Η μητέρα μου είναι συνταξιούχος του ΙΚΑ και συνεχώς μου γκρινιάζει»

Για τις απώλειες που έχει στο μισθό του και τις γκρίνιες που του κάνει η συνταξιούχος μητέρα του μίλησε ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Όπως δημοσιεύει σήμερα ο Βηματοδότης, ο Υπουργός Οικονομικών ανέφερε πως από τότε που ανέλαβε εθελοντικά κυβερνητικό πόστο και άφησε τη θέση του στο ΙΟΒΕ έχει υποστεί μείωση στις απολαβές του: «Ξέρεις πόσα έπαιρνα στο ΙΟΒΕ και πόσα παίρνω σήμερα;».
Ο ίδιος ανέφερε πως γνωρίζει καλά όσα συμβαίνουν με τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις σημειώνοντας πως και η ίδια η μητέρα του γκρινιάζει: «Ξέρω καλά τι συμβαίνει με τις περικοπές η μητέρα μου είναι συνταξιούχος του ΙΚΑ και συνεχώς μου γκρινιάζει».

Στα παραπάνω προσέθεσε πως νιώθει ότι είναι ίσως ο μοναδικός Έλληνας που μείωσε εθελοντικά τις απολαβές του, με τα χαράτσια και την φορολογία που επέβαλε. «Ήθελα 13,5 δισ. ευρώ, τα οποία εάν δεν τα είχαμε θα είχαμε χρεοκοπήσει. Προτίμησα να κόψουμε μισθούς για να έχουμε μισθούς, να κόψουμε συντάξεις για να έχουμε συντάξεις», είπε σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Ο ίδιος κάλεσε όλους όσους δεν τους αρέσει αυτή η λύση για τη μη χρεοκοπία να του βρουν μία άλλη, ενώ συμπλήρωσε: «Η σιωπή, σε άλλη πρόταση σημαίνει επιστροφή στη δραχμή».
http://www.taneasou.net 

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)