Συναγερμός στη Ν.Δ. - Η Συγγρού πήρε ... φωτιά

Ποιοι περιμένουν να ακούσουν τα ονόματά τους για να αναλάβουν κυβερνητικό πόστο

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι βουλευτές της Ν.Δ. από το βράδυ της Τετάρτης, όταν και ο πρωθυπουργός μέσω των εννέα προτάσεων που κατέθεσε στους κυβερνητικούς εταίρους κάνει λόγο για ανασχηματισμό μετά το συνέδριο της Ν.Δ.

Η Συγγρού πήρε ... φωτιά από την Τετάρτη ενώ οι γαλάζιοι βουλευτές που για μεγάλο χρονικό διάστημα βρίσκονταν σε αναμονή ... ξαναζεσταίνονται.


Κυριάκος Μητσοτάκης, Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης, είναι πολύ πιθανό να αποτελέσουν κάποια από τα νέα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

Το άνοιγμα του Σαμαρά στους φιλελεύθερους για πολλούς είναι δεδομένο. Σπηλιωτόπουλος και Βαρβιτσιώτης σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι σίγουρα μια από τις επιλογές για υφυπουργείο ή για υπουργείο, μετά το άνοιγμα του Σαμαρά στους φιλελεύθερους, ενώ επίσης ακούγεται και το όνομα του Ανδρέα Ψυχάρη, του Β. Κικίλια, ενώ τελευταία συζητείται έντονα και ο Κ. Γκιουλέκας.

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)