Το κόλπο για τα πιο νόστιμα αυγά μάτια που φάγατε ποτέ


Όλοι αγαπάμε τα αυγά μάτια, με αυτά μεγαλώσαμε άλλωστε ως παιδιά...


Πανεύκολα στην ετοιμασία τους και σκέτη απόλαυση να τα τρως, ειδικά με λίγο τυρί και μια αφράτη φέτα ψωμιού.

Αν λοιπόν θέλετε να δώσετε μια νέα διάσταση στο λατρεμένο αυτό φαγητό και να το πάτε σε άλλο επίπεδο γεύσης, δοκιμάστε το ακόλουθο tip:


Μόλις τα αυγά είναι έτοιμα, βάλτε τα στο πιάτο και ρίξτε στο τηγάνι λίγο ξίδι από σέρι ή, αν δεν βρείτε στην αγορά, λίγο μπαλσάμικο.

Αφήστε το λίγο να γλασαριστεί και έπειτα περιχύστε το πάνω από τα αυγά. Η γεύση θα σας ξετρελάνει.
http://artozaharoplastiolihoudis.blogspot.gr/2013/06/blog-post.html

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)