Όλοι αγαπάμε τα αυγά μάτια, με αυτά μεγαλώσαμε άλλωστε ως παιδιά...
Πανεύκολα στην ετοιμασία τους και σκέτη απόλαυση να τα τρως, ειδικά με λίγο τυρί και μια αφράτη φέτα ψωμιού.
Αν λοιπόν θέλετε να δώσετε μια νέα διάσταση στο λατρεμένο αυτό φαγητό και να το πάτε σε άλλο επίπεδο γεύσης, δοκιμάστε το ακόλουθο tip:
Μόλις τα αυγά είναι έτοιμα, βάλτε τα στο πιάτο και ρίξτε στο τηγάνι λίγο ξίδι από σέρι ή, αν δεν βρείτε στην αγορά, λίγο μπαλσάμικο.
Αφήστε το λίγο να γλασαριστεί και έπειτα περιχύστε το πάνω από τα αυγά. Η γεύση θα σας ξετρελάνει.
http://artozaharoplastiolihoudis.blogspot.gr/2013/06/blog-post.html