Πόση ξεφτίλα να αντέξει το ΠΑΣΟΚ, ακόμα;


Ο Βορίδης, σήμερα από το βήμα του συνεδρίου της ΝΔ, εξαπέλυσε επίθεση στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, λέγοντας: «Για την καταστροφή του τόπου ευθύνονται οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου.
Έβγαλε μία ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ, και τελείωσε.....
Δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο, άλλωστε. Θα πει κανείς, μας αυτοί δίνουν την δεδηλωμένη στην κυβέρνηση; Πως τολμά ο Βορίδης; Και γιατί το ΠΑΣΟΚ μένει στην κυβέρνηση;
Όπως έχουμε πει, το ΠΑΣΟΚ, έχει παραδώσει πνεύμα, από τότε που ξεπουλήθηκε για πολλοστή φορά, και στήριξε πριν λίγες μέρες την κυβέρνηση Σαμαρά. Απλά, οι βουλευτές του, με τους ψήφους κάποιων αφρόνων συμπατριωτών μας, στηρίζοντας την κυβέρνηση, οι ίδιοι προσπαθούν να επιβιώσουν πολιτικά όσο περισσότερο γίνεται.
Κυρίως όμως, η επιλογή Βενιζέλου να στηρίξει την κυβέρνηση του ακροδεξιού Σαμαρά, πηγάζει από την επιθυμία του, να μην λογοδοτήσει στην Ελληνική Δικαιοσύνη, για την λίστα Λαγκάρντ και ίσως και για άλλα.
Ο Βενιζέλος αντέχει άλλη τόση ξεφτίλα, να ξέρετε. Δεν ιδρώνει το αυτί του, τα κάγκελα του Κορυδαλλού τον τρομάζουν! Και σημειώνουμε, ότι ο Βορίδης δεν είναι ένας απλός βουλευτής, είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ!
 Άνεμος Αντίστασης

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)