Η κίνηση των ΜΜΜ σήμερα - Συλλαλητήρια και συγκεντρώσεις

Προβλήματα θα αντιμετωπίσει σήμερα το επιβατικό κοινό, λόγω συμμετοχής εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην απεργία που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στο πολυνομοσχέδιο.


24ωρη γενική απεργία για σήμερα έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Τα μπλε λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των οχημάτων θα επέλθει από τις 10 το πρωί, ενώ θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 8 το βράδυ.

Τα τρένα δεν θα πραγματοποιούν κανένα δρομολόγιο. Λόγω της 24ωρης απεργίας ματαιώνονται, σήμερα, τα τελευταία βραδινά δρομολόγια καθώς και τα και τα πρωινά δρομολόγια της Τετάρτης, 17 Ιουλίου. Κανονικά θα γίνουν τα δρομολόγια στις τουριστικές αμαξοστοιχίες, με διαδρομές Ολυμπία- Πύργος- Κατάκολο και Α. Λεχώνα- Μηλιές.

Κανονικά θα λειτουργεί το Μετρό -μέχρι Δουκίσσης Πλακεντίας- το τραμ και ο ηλεκτρικός. Οι επιβάτες με προορισμό το αεροδρόμιο μπορούν να εξυπηρετούνται, μεταξύ 9 το πρωί και 9 το βράδυ, μέσω των λεωφορειακών γραμμών Χ95, από Σύνταγμα/Εθνική Άμυνα ή Χ97, από Δάφνη.

Κλειστοί από τις 9.30 πρωί οι σταθμοί του Μετρό Ευαγγελισμός, Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο, με εντολή της αστυνομίας λόγω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στις 11.00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Ακινητοποιημένος, επίσης, θα είναι αύριο, όλη τη μέρα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος.

Προβλήματα και στις πτήσεις

Τη συμμετοχή της στην αυριανή γενική απεργία -με στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 16:00- ανακοίνωσε και η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ).
Κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας θα εξυπηρετούνται οι παρακάτω πτήσεις:
- Πτήσεις πολιτικών και στρατιωτικών αεροσκαφών, που υπερίπτανται και διασχίζουν το FIR Αθηνών- Μακεδονίας,
- Πτήσεις ελληνικών και ξένων στρατιωτικών αεροσκαφών, που συμμετέχουν σε προγραμματισμένες ασκήσεις,
- Πτήσεις αεροσκαφών που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης, νοσοκομειακές πτήσεις,
- Πτήσεις στις οποίες επιβαίνουν αρχηγοί κρατών- πρωθυπουργοί και πτήσεις που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.

Συλλαλητήρια - Συγκεντρώσεις

Για τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα γίνει προσυγκέντρωση στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Καραϊσκάκη. Μια ώρα νωρίτερα, στις 10:30 π.μ, θα γίνει η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

Στην απεργία συμμετέχουν οι νοσοκομειακοί γιατροί, οι μονάδες πρόνοιας και το ΕΚΑΒ καθώς και οι εκπαιδευτικοί.

Τη συμμετοχή της στην απεργία -με στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 16:00- ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας. (ΟΣΥΠΑ).
skai.gr

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)