ΕΚΤΑΚΤΟ - ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΖΩΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ



Φώτο από την πορεία διαμαρτυρίας των "οικολόγων"νωρίτερα στον Πολύγυρο

Έκρυθμη είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή έξω από το δημαρχείο της Αρναίας, καθώς όπως πληροφορούμαστε 200 περίπου άτομα με άγριες διαθέσεις απειλούν να εισβάλλουν μέσα στο κτίριο για να επιτεθούν στο δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα.

Οι συγκεντρωμένοι προέρχονται από τους τους "οικολόγους" της Ιερισσού και από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και επέστρεφαν από την πορεία που συμμετείχαν νωρίτερα το πρωί στον Πολύγυρο.
Η αστυνομία παρά τις τηλεφωνικές εκκλήσεις όσων βρίσκονται εντός του κτιρίου ακόμη δεν έχει εμφανιστεί και ούτε βέβαια είχε λάβει σχετικά μέτρα προφύλαξης, ενώ οι διοργανωτές άφηναν να εννοηθεί ότι θα συνέχισαν τις "δράσεις" τους και στην Αρναία.
πηγή

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)