Kαλλονές βάφουν τις νύχτες το υπ. Οικονομικών για τον Σόιμπλε. Αγχωμένος ο Στουρνάρας για την επθεώρηση



Συναγερμός έχει σημάνει στο υπ. Οικονομικών για την άφιξη του Bόλφαγκ Σόιμπλε.
Ο Γιάννης Στουρνάρας κάνει τα πάντα ώστε να αριστεύσει στην επιθεώρηση του Γερμανού. Οι νύχτες στο υπουργείο θυμίζουν τις αντίστοιχες του εθνάρχη Καραμανλή ο οποίος σε μια νύχτα δενδροφύτευσε την λεωφ. Συγγρού για να υποδεχθεί τον Ζισκάρ Ντ Εστέν.


Ο Στουρνάρας έχει παρακαλέσει τα –πολλά-κορίτσια του γραφείου του το βράδι όταν ολοκληρώνουν τη δουλειά να πιάνουν τα πινέλα και να βάφουν τα γραφεία και τους διαδρόμους του υπ. Οικονομικών. Όταν βρίσκει λίγο χρόνο βάφει και ο ίδιος!

Επιχειρηματίας φίλος του Μαξίμου έστειλε πανέμορφες Ρωσίδες-τύφλα νάχουν τα κουνελάκια του Playboy-για να συνδράμουν την προσπάθεια του Στουρνάρα.

Συναγερμός επικρατεί και στο Μέγαρο Μαξίμου. Εδώ ο Λαζαρίδης άφησε για λίγο τις ίντριγκες κατά του Σταμάτη και εκπόνησε ένα στρατηγικό σχέδιο βαψίματος του Μεγάρου στα χρώματα του Γ΄Ράιχ.

Ενας πανικός επικρατεί στην κυβέρνηση για την έλευση του Γερμανού...
πηγή

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)