Ο Τσίπρας είπε τον Σαμαρά ΤΡΕΛΟ! – “Αυτός και συναυτουργοί του προσπαθούν να φορέσουν το ζουρλομανδύα τους στη Βουλή των Ελλήνων”



Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, που ούτε λίγο ούτε πολύ τον αποκάλεσε τρελό!

Πιο συγκεκριμένα αναφερόμενος στην προεδρική εκλογή κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και τους «συναυτουργούς του ότι προσπαθούν να φορέσουν το ζουρλομανδύα τους στη Βουλή των Ελλήνων».

Επίσης πρόσθεσε ότι «ο ελληνικός λαός ήδη έχει το λόγο. Γιατί είναι αυτός ο λαός, η αντίσταση και η αντίθεσή του στις πολιτικές των μνημονίων, που οδήγησαν τη συγκυβέρνηση στη χρεοκοπία και την υποχρέωσαν να επισπεύσει τις διαδικασίες για την εκλογή προέδρου».

Είπε ακόμη, μιλώντας στην περιφερειακή συνδιάσκεψη της Λάρισας πως «ο τίτλος του άρθρου του θα έπρεπε να είναι, ”Φοβάμαι ότι χάνω την εξουσία. Σας καλώ σε αποστασία”» Και συνέχισε: «Έχετε ξαναδεί πρωθυπουργό να εκπίπτει με τόση επιπολαιότητα, τόση αφροσύνη, τόση εμπάθεια, από το ύψος του αξιώματός του; Να γίνεται προπαγανδιστής της χρεοκοπίας της χώρας του;».

Παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον Φώτη Κουβέλη και τους ανεξάρτητους βουλευτές, όταν είπε πως «απευθύνουμε προσκλητήριο για πολιτική, προγραμματική αλλά εκλογική συμμαχία».

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)