Σοκ και δέος από την προδοτική κάστα. Η εμείς η το χάος.

Η πρώτη ευθεία και ωμή παρέμβαση από την Ευρώπη στα εσωτερικά της χώρας και στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα έρχεται δια στόματος Γιούνκερ και έχει ως αποδέκτη το σάπιο πολιτικό σύστημα.
“Προτιμούμε τα οικεία πρόσωπα στην εξουσία και όχι ακραίες δυνάμεις», είπε ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σημειώνοντας πως «οι Έλληνες γνωρίζουν πολύ καλά τι θα σημάνει για την χώρα τους και την ευρωζώνη ένα λανθασμένο εκλογικό αποτέλεσμα», όπως μεταδίδει ο Euobserver.
Πρόκειται για ανοίκεια επίθεση στην Δημοκρατία... αλλά ο Εβραιομασόνος δεν ντρέπεται να τα λέει. Τέτοιες εντολές έχει, αυτά γαβγίζει και βέβαια το θέμα είναι εάν ο κόσμος θα πρέπει να πάρει στα σοβαρά ένα ζόμπι των αγορών, ένα αιμοσταγές υποκείμενο που επιχειρεί με μίσος για τη χώρα για να μην φύγει από την τροχιά των σατανάδων που τις πίνουν το αίμα.
Η πατρίδα βιώνει εφιαλτικές ώρες και το “παιχνίδι” αναμένεται να χοντρύνει όσο πλησιάζει η στιγμή της ανάδειξης νέου Προέδρου της Δημοκρατίας που δεν αναμένεται να εκλεγεί με τις υπάρχουσες πολιτικές ισορροπίες. Το καθεστώς που ελέγχει την δικαιοσύνη ,ΣΔΟΕ, εφορία, ΕΥΠ, Αστυνομία και παρακράτος ετοιμάζει να βγάλει τα όπλα του και να “πυροβολήσει” για να συσπειρώσει το συντηρητικό κομμάτι της Βουλής και της κοινωνίας αφού πια τα ψευτο-εκβιαστικά μονοπάτια “ευρώ ή δραχμή” δεν αγγίζουν τον κοσμάκη.
“Αυτοί είναι ικανοί ακόμα και να σκοτώσουν για να βγει Πρόεδρος”, σχολίαζε χθες γνωστό στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Σήμερα έρχονται να εκστομίσουν νέα απειλή δίκην προκήρυξης και οι τοκογλύφοι της Goldman Sachs. Για να σπείρουν τον τρόμο σε όσους απειλούν την κανονικότητα.
Λέει δηλαδή η Goldman Sachs στους υπόδουλους Έλληνες που ήδη έχει κουρευτεί το 40% των καταθέσεων, ότι θα μπλοκάρουν και οι υπόλοιπες. Σενάριο που προφανέστατα, θα δώσει το δικαίωμα σε μια «χαλαρή» κυβέρνηση Κουβέληδων να βρει την ευκαιρία για την δήθεν μεγάλη συγκυβέρνηση. Με ολέθρια αποτελέσματα για το μέλλον της χώρας.
Ή σε μια σκληρή αλλά απαίδευτη κυβέρνηση, που θα κάνει το ολέθριο λάθος να απαιτήσει έξοδο από το Ευρώ, γεγονός που θα… εξαφανίσει τις καταθέσεις και θα θέσει την χώρα εκτός της τυπικής ασπίδας της ΕΕ.

Γράφει ο Δημήτρης Μηλάκας στο imerodromos, και συμφωνούμε απόλυτα.

Έχει ήδη ξεκινήσει μια άθλια πολιτική φαρσοκωμωδία που θα μπορούσε να μας κάνει να γελάσουμε αν δεν παιζόταν στην πλάτη μας. Τα (πολιτικά) υποκείμενα εμφανίζονται να έπεσαν ξαφνικά από τον ουρανό, να μην γνωρίζουν τίποτε για το έγκλημα που έχει συντελεστεί και να διεκδικούν την εμπιστοσύνη μας γιατί «αυτοί ξέρουν πώς να μας σώσουν».
Τους ακούμε , λοιπόν, να… μας λένε:
1. Αν δεν εκλεγεί ο Δήμας πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πέσουν στη χώρα οι 7 πληγές του φαραώ και ακόμη περισσότερες. Ο «αδιάβαστος» Χρυσοχοίδης μίλησε για εθνική ανυπολόγιστη καταστροφή αν δεν βγάλει αυτή η Βουλή πρόεδρο
2. Ακούμε μία από τις πληγές που τσάκισε τη χώρα —τον Γ.Α.Παπανδρέου– να ανακοινώνει (ή μήπως να απειλεί;) ότι αν δεν εκλεγεί ο Δήμας και πάμε σε εκλογές θα επιστρέψει να μας ξανα-σώσει…
3. Ακούμε τέλος τον πρωθυπουργό Αν. Σαμαρά να μας λέει «ή Δήμας ή χάος» και «όσοι δεν είναι μαζί μου καταστρέφουν τη χώρα».
4. Ακούμε και τον Βενιζέλο να λέει τα δικά του, αν και αυτό προτιμά να ζεστάνει την πλάτη του αυτές τις μέρες ταξιδεύοντας στο Βερολίνο για να «τριφτεί» στα πόδια αυτών που πραγματικά κυβερνούν πια αυτόν τον τόπο
Απ όλα αυτά είναι φανερό πως το θέμα τους δεν ο όποιος Δήμας. Το θέμα είναι να μην αφήσει …ημιτελές το έργο της η κυβέρνηση. Για ποιο έργο μιλούν; Αυτό που…θα φανεί όταν ολοκληρωθεί η θητεία τους. Για αυτό που διαβεβαιώνουν από το 2012 όταν είπαν χοντρά ψέματα για να κερδίσουν τις εκλογές.
Αυτό για το οποίο, προφανώς δεν μιλούν, είναι για το αποτέλεσμα της μέχρι τώρα πολιτικής τους, που:
Συντηρεί και ανακυκλώνει την ανεργία 1,5 εκατομμυρίων ανθρώπων
Συντηρεί στο όριο της φτώχιας 6 εκατομμύρια ανθρώπους
Ξεπουλά υποδομές και ρίχνει τα έσοδα στη χοάνη ενός χρέους που αντί να μειώνεται μεγαλώνει


Επειδή όσο πλησιάζουν οι μέρες των ψηφοφοριών θα ακούσουμε πολλά. Θα ακούσουμε εκβιασμούς απειλές και ψεύδη. Και επειδή τελικά πιθανότατα εμείς με την ψήφο μας θα πρέπει να αποφασίσουμε, καλό είναι να τους επιστρέψουμε τον εκβιασμό. Αυτοί έχουν κάθε λόγο να φοβούνται…

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)