Έντονοι ψεκασμοί, χάαρπισμα και ψυχοτρονική επίθεση – Τι πρέπει να κάνετε

Έντονοι ψεκασμοί, χάαρπισμα και ψυχοτρονική επίθεση – Τι πρέπει να κάνετε
Χτες ο ουρανός καθαρός, καταγάλανος έγινε βορά στα αεροπλάνα ψεκασμών. Σήμερα η μέρα ξημέρωσε ασπρουλιάρικη γεμάτη χημικά σύννεφα που ανάμεσα τους συνεχίζουν να πετούν οι άντρες με τα πούπουλα. Τις τελευταίες μέρες πολλοί παραπονιούνται για ανήσυχο ύπνο, σαν κάτι να τους ξαγρυπνεί ή να τους “σκουντάει” και να ξυπνούν απότομα. Η μέρα συνεχίζεται με πονοκεφάλους, ζαλάδες, τσιμπήματα στην καρδιά. Ακόμα και νεαρά άτομα νιώθουν άσκημη σωματική κατάσταση και παραπονιούνται.
Οι ψεκασμοί δεν έχουν σταματήσει καθόλου σε όλο αυτό το διάστημα της “κακοκαιρίας” μας. Μόλις ο ουρανός καθαρίζει αμέσως τα βλέπουμε, καθώς και τα αφύσικα κατά διαστήματα χααρπισμένα σύννεφα. [Πιο HAARP πεθαίνεις!]
Οι συγκυρίες πολλές. Εμείς εκλογές. Στη Γαλλία αποφάσισαν να στήσουν σκηνικό τρομοκρατίας, ενώ παράλληλα παίζει η εγ-κλιματική αλλαγή που ως φαίνεται θα παίξει σημαντικό ρόλο μέσα στο 2015 εν όψει διεθνών συναντήσεων.
Δείτε πόσο καθαρός ήταν ο ουρανός χτες και πως τον κατάντησαν:
Βλαβεροί οι αεροψεκασμοί, αλλά επίσης βλαβερά και τα ραδιοκύματα τα οποία επιδρούν στο νευρικό μας σύστημα. Γιατί η καλύτερη τους ώρα είναι τη νύχτα όπου ο κόσμος κοιμάται; Γιατί επεμβαίνουν στην κατάσταση του ύπνου.

Ο ύπνος δεν αποτελεί μια ενιαία κατάσταση, αλλά ότι διακρίνεται σε δυο ποιοτικά διαφορετικές καταστάσεις: τον ύπνο REM και τον ύπνο NONREM, που εναλλάσσονται κατά τη διάρκεια του ύπνου. Τα ηλεκτρογραφικά όπως και τα φυσιολογικά χαρακτηριστικά τους είναι τελείως διαφορετικά. Ο NONREM ύπνος, μετά από συμφωνία μεταξύ των ερευνητών του ύπνου, καθιερώθηκε να υποδιαιρείται σε τέσσερα επί μέρους στάδια (1 έως 4) που αντιπροσωπεύουν τη διαδοχική μετάβαση από την κατάσταση του ελαφρού ύπνου στο βαθύ ύπνο βραδέων κυμάτων.
ΟΡΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΝΟΣ
Ο ύπνος αποτελεί περίοδο αυξημένης νευροενδοκρινικής δραστηριότητας Η παραγωγή ορμονών συνδέεται στενά με τον 24ωρο κύκλο ύπνου-εγρήγορσης. Το γεγονός αυτό οφείλεται στην ύπαρξη κοινών νευρωνικών μηχανισμών που ρυθμίζονται από τις βιογενείς αμίνες (σεροτονίνη, νορεπινεφρίνη, ντοπαμίνη). Η φλοιοεπινεφριδιοτρόπος ορμόνη (ACTH) και η κορτιζόλη παρουσιάζουν εκκριτικές αιχμές κατά το τελευταίο τρίτο της νύχτας. Το ίδιο συμβαίνει με τη θυρεοειδοτρόπο ορμόνη (TSH) της οποίας τα επίπεδα αυξάνονται τις ώρες πριν την πρωινή αφύπνιση. Αντίθετα, η αυξητική ορμόνη (GH) εκκρίνεται κυρίως κατά τη διάρκεια των δυο πρώτων ωρών του ύπνου και η εκκριτική της αιχμή συνδυάζεται με το πρώτο επεισόδιο ύπνου βραδέων κυμάτων. Είναι αξιοσημείωτο ότι τα παιδιά, που παρουσιάζουν ταχύ ρυθμό σωματικής αύξησης έχουν υψηλό ποσοστό σταδίου 3 και 4 νωρίς τη νύχτα. Η προλακτίνη (PRL) εκκρίνεται κατά ώσεις με υψηλότερες εκκριτικές αιχμές γύρω στις 4:00 με 6:00 το πρωί.
Η έκκριση της προλακτίνης και της αυξητικής ορμόνης εξαρτάται άμεσα από τον ύπνο και μερική ή ολική αναστροφή του κύκλου ύπνου-εγρήγορσης συμπαρασύρει την έκκριση τους στον καινούριο κύκλο. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για την κορτιζόλη, της οποίας ο ρυθμός έκκρισης παραμένει σταθερός για πολλές ημέρες μετά από αναστροφή του κύκλου. Οι γοναδοτροπίνες LH και FSH έχει βρεθεί ότι εμφανίζουν μια θεαματική αύξηση την νύχτα κατά τη διάρκεια της εφηβείας. Το σύστημα ρενίνης-αγγειοτενσίνης συνδέεται στενά επίσης με την εναλλαγή των φάσεων REM-NREM του ύπνου• έχει παρατηρηθεί ότι ο REM ύπνος επισυμβαίνει όταν η δραστηριότητα της ρενίνης του πλάσματος (PRA) φθίνει ή βρίσκεται στο ναδίρ της. Τέλος, η έκκριση της μελατονίνης γίνεται αποκλειστικά τη νύχτα ενώ την ημέρα τα επίπεδα της στο πλάσμα δεν είναι ανιχνεύσιμα. [περισσότερα: iatropedia.gr]
Ο ύπνος σημαίνει ανάπαυση ωστόσο ο βασικός μεταβολισμός δεν μειώνονται πολύ. Ο εγκέφαλος συνεχίζει να λειτουργεί στον ύπνο και υπάρχει κάποια φάση του στην οποία είναι πιο ενεργός απ’ ότι στη περίπτωση που ο άνθρωπος είναι ξύπνιος και ήρεμος. Οι ερευνητές αναζητούν ακόμα την μυστηριώδη ουσία που προκαλεί τον ύπνο- η οποία προς το παρόν δεν έχει εντοπισθεί. Όλοι ξέρουμε τι είναι ο ύπνος, αλλά είναι δύσκολο να τον ορίσουμε.
Ο Ησίοδος είχε χαρακτηρίσει τον ύπνο σαν γιο της νύχτας κι αδερφό του θανάτου. Ίσως ο επιστήμονας Robert McNish το έθεσε καλύτερα, όταν έγραψε στο The Philosophy of Sleep [Η Φιλοσοφία του Ύπνου] το 1834: «Ο υπνος είναι το ενδιάμεσο στάδιο ανάμεσα στην εγρήγορση και τον θάνατο – η εγρήγορση θεωρείται το ενεργό στάδιο όλων των ζωικών και διανοητικών λειτουργιών και ο θάνατος αυτό της ολοκληρωτικής τους καταστολής». [περισσότερα: healthyliving.gr]Τώρα, πέρα από τη βλαπτικότητα των αεροψεκασμών κι επειδή έχουμε πει ότι εκτός από το χααρπ χρησιμοποιούνται και τα δίκτυα κινητής και μάλλον και το δίκτυο της Digea, όπου εμείς λαμβάνουμε σήμα μέσω αποκωδικοποιητών, συνιστούμε να κάνετε τα εξής:






Περιορίστε την κυκλοφορία σας έξω, ειδικά των μικρών παιδιών. Εκτός από τους ψεκασμούς για το χααρπ είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και έξτρα κοκτέιλ με ιώσεις γιατί είναι η “εποχή” τους. (εποχή να πουλήσουν οι φαρμακευτικές τα προϊόντα τους)
Έχετε όσο μπορείτε απενεργοποιημένα τα κινητά σας (πετάξτε τα και τελείως αν δεν τα έχετε μεγάλη ανάγκη, εγώ το έκανα και δεν μου λείπει καθόλου) – ΕΙΔΙΚΆ όταν πηγαίνετε για ύπνο και δεν νομίζω χρειάζεται να σας πω ότι δεν το παίρνουμε αγκαλιά στο κρεββάτι
Μην ανοίγετε τις ψηφιακές τηλεοράσεις, δείτε ειδήσεις μέσω ίντερνετ (λίγο καλύτερα) και βγάλτε όλους τους αποκωδικοποιητές από την πρίζα
Καμία ηλεκτρική συσκευή σε αναμονή – κομπιούτερ κλπ – βγάλτε τις όλες από την πρίζα
Και επιτέλους, μοιράστε το άρθρο και μιλήστε ανοικτά!Έχω βαρεθεί να μου στέλνουν προσωπικά μηνύματα στο φέις, είτε στη σελίδα της AllNewz είτε στο προσωπικό μου προφίλ όταν κάνω κάποιες αναρτήσεις. Ζητούν προσωπικά πληροφορίες και θέλουν να μοιραστούν τον πόνο τους και τις ανησυχίες τους, αλλά όχι δημοσίως, ούτε και μοιράζονται μετά την πληροφόρηση για να μην καρφωθούν.
Και ρωτάω: Τι και ποιος είναι αυτό που σε θεωρεί κατσαρίδα και σε ψεκάζει;
Η απάντηση: Ο εαυτός σου. Γιατί η κατσαρίδα τρώει στην κεφάλα το σπρέι και τέζα η Τερέζα χωρίς να βγάλει κιχ.
Το ίδιο κάνεις κι εσύ γιατί φοβάσαι μην σε πουν… “ψεκασμένο”; Μα είσαι! Κι έτσι επειδή φρόντισαν να σε φοβίσουν ότι θα τσαλακώσεις την εικόνα σου αν μιλήσεις ανοικτά, προτιμάς να τσαλακώσεις την υγεία σου και την ελευθερία σου.
Μετά ζητάς αλλαγή και απαλλαγή απ’ ό,τι σε καταδυναστεύει. Γίνεται; Να το πω άλλη μια φορά και δεν βαριέμαι:
Ο Γκάντι πέθανε (για την ακρίβεια τον δολοφόνησαν). Άλλον Γκάντι μην περιμένετε, άφησε πίσω την πνευματική του κληρονομιά. Και τι είπε; Γίνε η αλλαγή που θες να δεις. Γίνε λοιπόν κι εσύ ένας μικρός Γκάντι και όλοι μαζί θα είμαστε Ο ΓΚΆΝΤΙ
Μέχρι τότε, καλά ψεκάσματα, χααρπίσματα, αϋπνίες, φοβίες, αρρώστιες, αποπληθυσμός.
Όσο για τα πουλημένα κοτόπουλα, έμαθα χτες ότι νατοϊκός πιλότος συμβουλεύει τη σύζυγό του να μην βγάλει την κόρη τους έξω “γιατί σήμερα ρίχνουν διάφορα”! Μπράβο πατέρα που φροντίζεις για το παιδί σου! Άσε του γείτονα το παιδί να πεθάνει! Κότες, ε κότες!!!

Το διαβάσαμε από το:  http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)