Βοηθήστε να μην εκλεγούν Μιχελάκης και Βενιζέλος

Ο Γιάννης Μιχελάκης, ενώ υπάρχει εναντίον του δικογραφία για χρηματισμό, δεν θα δικαστεί γιατί η Βουλή δεν τον παρέπεμψε. Ήταν μια προκλητική κίνηση της Ολομέλειας παρότι η Επιτροπή Δεοντολογίας είχε ζητήσει την παραπομπή του. Οι αναγνώστες αυτού του site έχετε δει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία της δικογραφίας. Ωστόσο η βουλευτική ασυλία δεν μπορεί να σώσει τον Μιχελάκη. Αν δεν εκλεγεί θα παραπεμφθεί σε δίκη, η οποία μάλιστα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Βενιζέλος επίσης, ενώ καταφέρνει ως σήμερα να μην παραπέμπεται μέσω του νόμου περί ευθύνης υπουργών που δημιούργησε ο ίδιος, έχει μια αχίλλειο πτέρνα. Είναι το διάστημα που ενώ δεν ήταν υπουργός, είχε στην κατοχή του τη λίστα Λαγκάρντ. Είχε κάνει δηλαδή υπεξαγωγή δημοσίου εγγράφου και κατείχε προσωπικά δεδομένα τα οποία πρέπει να ερευνηθεί πώς τα χρησιμοποίησε. Για το θέμα αυτό έχει κάνει μηνυτήρια αναφορά ο Κώστας Βαξεβάνης. Αν ο Βενιζέλος δεν μπει στη Βουλή, θα αναγκαστεί να κάτσει στο σκαμνί.

Και παρότι απαιτείται μεγάλο, θα βρεθεί.

Βοηθήστε λοιπόν.Στείλτε τους σε δίκη. Ακυρώστε την ατιμωρησία τους.

http://www.koutipandoras.gr 

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)