Έτοιμες να συνεργαστούν με τη νέα ελληνική κυβέρνηση δηλώνουν οι Ηνωμένες Πολιτείες

Έτοιμες να συνεργαστούν με τη νέα ελληνική κυβέρνηση δηλώνουν οι Ηνωμένες Πολιτείες
Έτοιμες να συνεργαστούν με τη νεοεκλεγείσα κυβέρνηση της Ελλάδας δηλώνουν οι ΗΠΑ, εστιάζοντας ιδίως στο ζήτημα της οικονομικής ανάκαμψης.

Ειδικότερα, αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε ότι οι ΗΠΑ συγχαίρουν τον ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογική του νίκη, ενώ διαβεβαίωσε ότι αναμένουν να συνεργαστούν με το νέο κυβερνητικό σχήμα.

«Οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν τις μεταρρυθμίσεις στο εσωτερικό της χώρας και τις διεθνείς προσπάθειες που προάγουν την οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας» διαβεβαίωσε ο ίδιος αξιωματούχος.

Στόχος της αμερικανικής κυβέρνησης, εξήγησε, ήταν και είναι η έξοδος της Ελλάδας από την παρατεινόμενη οικονομική κρίση και η ανάληψη εκ μέρους της ενός σταθεροποιητικού ρόλου στην περιοχή.

Τέλος, επανέλαβε ότι η Ελλάδα συνιστά ένα σημαντικό σύμμαχο των ΗΠΑ και ότι η Ουάσιγκτον θα συνεχίσει να εργάζεται στενά με την ελληνική κυβέρνηση.

- See more at: http://www.creteplus.gr/news/etoimes-na-sunergastoun-me-ti-nea-elliniki-kubernisi-dilonoun-oi-inomenes-politeies-141770.html#sthash.JgUZChAU.kBKEEh4X.dpuf

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)