Γιατί το νερό με λεμόνι είναι το απόλυτο ρόφημα αποτοξίνωσης


Η κατανάλωση ενός ποτηριού με χλιαρό νερό και φρεσκοστυμμένο λεμόνι το πρωί είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας.
Ειδικά αυτές τις μέρες που οι ατασθαλίες στο φαγητό ήταν συχνές, το νερό με το λεμόνι θα σας βοηθήσει να κρατήσετε δραστήριο τον μεταβολισμό σας, ενυδατώνοντας παράλληλα το σώμα σας.



Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι συμβάλλει στην καλύτερη πέψη, καθώς απομακρύνει τα ανεπιθύμητα υλικά και τις τοξίνες από το σώμα.
Η ατομική του σύνθεση είναι παρόμοια με το σάλιο και το υδροχλωρικό οξύ στα πεπτικά υγρά. Ενθαρρύνει το ήπαρ να παράγει χολή, η οποία είναι ένα οξύ που απαιτείται για την πέψη. Τα λεμόνια έχουν επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε ανόργανα άλατα και βιταμίνες, ενώ σας βοηθάει να ανακουφιστείτε από συμπτώματα της δυσπεψίας, όπως καούρα, ρέψιμο και φούσκωμα.

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)