Τα δάνεια εκδοτών, καναλαρχών,κομμάτων.Δείτε ποιούς πληρώνει ο Έλληνας πολίτης!!!





Αποκαλυπτικά στοιχεία για τα δάνεια που έλαβαν κατά το παρελθόν ΜΜΕ και πολιτικά κόμματα παρουσίασε στην Εξεταστική Επιτροπή ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας.

Σχεδόν το 45% των δανείων της Εθνικής Τράπεζας προς τα ΜΜΕ δεν εξυπηρετείται

Όπως αναφέρει σε άρθρο της η εφημερίδα «Αυγή», ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης κατέθεσε πως τα δάνεια της τράπεζας σε ΜΜΕ ανέρχονται επί του παρόντος σε 430 εκατ. ευρώ, με την αξία των εξασφαλίσεων να διαμορφώνεται μόλις στο 35% (150 εκατ. ευρώ), την ώρα που οι εγγεγραμμένες προβλέψεις αγγίζουν τα 227 εκατ. ευρώ. Ο κ. Φραγκιαδάκης παραδέχτηκε ότι σχεδόν το 45% των δανείων προς τα ΜΜΕ δεν εξυπηρετείται -ισχυρισμός που αποτυπώνει με γλαφυρό τρόπο τη ζοφερή κατάσταση που διαμορφώνεται στον χώρο της ενημέρωσης.



ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ »

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)