Χαμός στην Γερμανία με το γυμvό ριάλιτι - Δείτε το τρέιλερ του «Ο Αδάμ αναζητά την Εύα»(VIDEO)Θύελλα αντιδράσεων για το γυμνό ριάλιτι στην Γερμανία - Δείτε το τρέιλερ του «Ο Αδάμ αναζητά την Εύα»
Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει στη Γερμανία το νέο ριάλιτι σόου με τον γλαφυρό τίτλο «Ο Αδάμ αναζητά την Εύα».
Κι αυτό γιατί όπως οι πρωτόπλαστοι οι 11 συμμετέχοντες που καλούνται να ζήσουν σε ένα απομονωμένο εξωτικό νησί θα κυκλοφορούν όπως τους γέννησε η μητέρα τους.
Ανάμεσά στους παίχτες βρίσκονται και πρώην αθλητές, ένα μοντέλο και ένας τραγουδιστής.
Στόχος του σόου, όπως το περιγράφουν οι υπεύθυνοι, είναι οι συμμετέχοντες να βρουν το ταίρι τους.


«Στη νέα σεζόν του σόου ο έρωτας θα είναι πιο έντονος, συναισθηματικός και μπερδεμένος» περιγραφέται το σόου στο τρέιλέρ του.
Όπως λένε οι διοργανωτές τα ζευγάρια θα μπορούν να συγκεντρωθούν στο πώς θα γνωρίσουν ο ένας τον άλλο «χωρίς πολυτέλειες και φορέματα».
Τηλεθεατές από την πλευρά τους σχολιάζουν ότι «θα πρόκειται για ένα συναισθηματικό τρενάκι με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά».

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)