Ποιοι «σκότωσαν» τον Ανδρέα Βγενόπουλο




Τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Ανδρέας Βγενόπουλος προδόθηκε από την καρδιά του.

Η κόρη του τον βρήκε νεκρό και η διακομιδή του στο νοσοκομείο «Υγεία» ήταν μια τυπική διαδικασία.

Γεννημένος νικητής ο Ανδρέας Βγενόπουλος, πάλεψε σκληρά για να υλοποιήσει το όραμά του για μια Ελλάδα, με ανάπτυξη, θέσεις εργασίας και υποδομές.

Ακούραστος, αποφασιστικός και επιστημονικά καταρτισμένος, κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να δημιουργήσει έναν πανίσχυρο επιχειρηματικό όμιλο, με δραστηριότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η MIG απασχολεί τριάντα χιλιάδες εργαζόμενους και έχει πληρώσει δισεκατομμύρια για φόρους στο Ελληνικό δημόσιο.

Ο όμιλος που δημιούργησε ο Ανδρέας Βγενόπουλος, δραστηριοποιείται σε όλους τους νευραλγικούς τομείς της οικονομικής ζωής. Η MIG επένδυε δισεκατομμύρια σε ναυτιλία, υγεία, τουρισμό και τις τράπεζες.

Δικαιολογημένα ο Ανδρέας Βγενόπουλος αναδείχτηκε σε κορυφαίο Έλληνα επιχειρηματία και φεύγοντας από τη ζωή άφησε πίσω του ένα κολοσσό, ο οποίος θα πρέπει να διατηρηθεί για το καλό της Ελληνικής οικονομίας και των τριάντα χιλιάδων εργαζομένων.

Οι περιπέτειες του Ανδρέα Βγενόπουλου άρχισαν με το PSI, όταν κουρεύτηκαν τα ομόλογα, με αποτέλεσμα ο τραπεζικός κλάδος να καταρρεύσει.

Οι Κύπριοι στην προσπάθειά τους να εκβιάσουν την Ελλάδα για αποζημιώσεις,στράφηκαν δικαστικά κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου, ο οποίος δεν είχε καμία ευθύνη για το PSI, το οποίο ήταν αποτέλεσμα της χρεοκοπίας της χώρας.

Άλλωστε δεν κατέρρευσε μόνο η Marfin, αλλά το σύνολο των Ελληνικών τραπεζών και οι τρεις συστημικές τράπεζες που λειτουργούν σήμερα διασώθηκαν μετά από αλλεπάλληλες αυξήσεις κεφαλαίου στις οποίες προχώρησε το Ελληνικό δημόσιο και τι πλήρωσαν ακριβά οι Έλληνες φορολογούμενοι.

Δυστυχώς κάποιοι παράγοντες στην Ελλάδα αδιαφορούν παντελώς για το μέλλον του μεγαλύτερου επενδυτικού ομίλου, δηλαδή της Marfin, στον οποίο εργάζονται τριάντα χιλιάδες εργαζόμενοι και γι΄ αυτό υιοθέτησαν χωρίς προηγουμένως να κάνουν καμία απολύτως έρευνα, τους ισχυρισμούς των Κυπρίων.

Oι οποίοι Kύπριοι, επιδιώκουν να ποινικοποιήσουν την υπόθεση της Μarfin, να οδηγήσουν σε δικαστική ομηρία τα κορυφαία στελέχη του ομίλου και στη συνέχεια να εξασφαλίσουν απόφαση από τα διεθνή διαιτητικά δικαστήρια, στα οποία έχουν προσφύγει και να αρπάξουν τόσο την περιουσία της ΜΙG, αλλά και να αναγκάσουν τον ελληνικό δημόσιο να πληρώσει ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.

Γιατί τόσο κοστολογεί η Λευκωσία τη «ζημιά» που προκάλεσε το PSI.

Η ειρωνεία στην όλη υπόθεση είναι ότι οι Κύπριοι εκδίδουν εντάλματα, διεκδικούν αποζημιώσεις για δήθεν ζημιά που υπέστησαν από το PSI όταν οι ίδιοι κατέσχεσαν στην κυριολεξία τα δισεκατομμύρια που είχαν οι Ρώσοι ολιγάρχες στις τράπεζες της Λευκωσίας!

Μιλούν για διαφάνεια κάποιοι Κύπριοι, όταν είναι γνωστό σύμφωνα με αποκαλύψεις και άρθρα των διεθνών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ότι οι τράπεζες στην Λευκωσία είχαν καταντήσει πλυντήριο για το ξέπλυμα των μαύρων ταμείων του Μιλόσεβιτς, των Ρώσων ολιγαρχών και των Λιβανέζων λαθρεμπόρων.

Αυτοί που έκαναν επάγγελμα το ξέπλυμα και τις οικονομικές απάτες, προβάλλουν τώρα απαιτήσεις όχι μόνο από τη Μarfin αλλά και το Ελληνικό Δημόσιο!

Αν κάποιοι θεωρούν ότι η Ελληνική οικονομία αντέχει να χαρίσει ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ σε κάποιες Κυπριακές τράπεζες τότε είναι εκτός πραγματικότητας.

Σε διαφορετική περίπτωση όσοι εμπλέκονται στον πόλεμο κατά της MIG έχουν άλλες ύποπτες σκοπιμότητες.

Ο κολοσσός που δημιούργησε με κόπο ο Ανδρέας Βγενόπουλος πρέπει να συνεχίσει την πορεία για το καλό της Ελληνικής οικονομίας και των εργαζομένων.

Αυτό θα πρέπει να το κατανοήσουν καλά όλοι αυτοί, που ανέλαβαν εργολαβικά και με το… αζημίωτο την υπεράσπιση των Κυπριακών συμφερόντων. http://www.lykavitos.gr/

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)