Να γιατί σιωπά και δεν πρόκειται να μιλήσει ποτέ ο Κώστας Καραμανλής


Του Στρατή Μαζίδη

Ο Κώστας Καραμανλής καταφέρνει ακόμη και δια της σιωπής, των κύκλων αλλά και των τρίτων να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην επικαιρότητα. Άλλωστε μετέχει στη διακυβέρνηση του τόπου με δικούς του ανθρώπους σε καίρια πόστα (Παυλόπουλος, Παπαγγελόπουλος). Τελευταίο δείγμα ...προ ολίγων ημερών με αναφορά στο όνομά του ήταν όταν ο καταδικασθείς για τη λίστα Λαγκάρντ, τ. βουλευτής οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου δήλωσε μεταξύ άλλων για τις τεράστιες ευθύνες του πάλαι ποτέ καταλληλότερου όσον αφορά την είσοδο της Ελλάδας στα Μνημόνια.

Ο τ. υπουργός που μαζί με το Γιώργο Παπανδρέου χαρακτήριζαν τη χώρα μας Τιτανικό και μας συκοφαντούσαν στα πέρατα της γης, σε αυτό έχει ένα δίκιο.

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)