Ραδαίες εξελίξεις: Το FBI δίνει τα ονόματα στους Έλληνες εισαγγελείς για το σκάνδαλο Novartis - Ποιοι τρέμουν
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ των οικονομικών εισαγγελέων στις ΗΠΑ για να παραλάβουν από το FBI το υλικό των καταθέσεων και των στοιχείων για τη NOVARTIS, ανοίγει ο δρόμος για την άσκηση ποινικών διώξεων κατά εκατοντάδων μεγαλόσχημων...που θησαύρισαν σε βάρος του ελληνικού δημοσίου και των ασφαλιστικών ταμείων.

Με την ολοκλήρωση της έρευνας αρχίζουν συλλήψεις και παραπομπές των εμπλεκόμενων που είναι χιλιάδες και αποκαλύπτουν το μέγεθος της διαφθοράς του παλιού πολιτικού συστήματος.
Οι καταθέσεις δύο κορυφαίων στελεχών της NOVARTIS στην Ελλάδα στις αμερικανικές αρχές και τα στοιχεία που έχουν περιέλθει στα χέρια των αρμόδιων οικονομικών εισαγγελέων καίνε στην κυριολεξία μεγαλόσχημους παράγοντες της πολιτικής και οικονομικής ζωής, στελέχη του υπουργείου Υγείας και διοικήσεις δημόσιων και ιδιωτικών νοσοκομείων καθώς και χιλιάδες γιατρούς που συνταγογραφούσαν κατά παραγγελία με αντάλλαγμα μίζες για να αυξάνεται ο τζίρος του πολυεθνικού κολοσσού.

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)