Η εκρηκτική γιατρός της Σπαρτάκ Μόσχας που απαγορεύει το σ@ξ στους παίκτες - ΦΩΤΟ

Η Βικτόρια Γκαμέεβα είναι από τις πλέον εντυπωσιακές γυναίκες που σχετίζονται με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο αυτή την εποχή, έχοντας την ιδιότητα του γιατρού της Σπαρτάκ Μόσχας, ωστόσο οι τελευταίες τηλεοπτικές δηλώσεις της...
δεν θα αρέσουν καθόλου στους παίκτες της ομάδας της ρωσικής πρωτεύουσας. Τι είπε η σαγηνευτική γιατρός; "Από ιατρική άποψη, το σεξ ανεβάζει την ικανότητα των γυναικών να εργάζονται.

Στις πολεμικές τέχνες για παράδειγμα μία γυναίκα μπορεί να πάρει μέρος σε αγώνα πάλης μόλις 5-10 λεπτά αφού κάνει σεξ και τα αποτελέσματα είναι καλύτερα.

Λειτουργεί όμως αντίθετα για τους άνδρες ποδοσφαιριστές. Εκείνοι θα πρέπει να αποφεύγουν να κάνουν σεξ 2 με 3 ημέρες πριν από τα ποδοσφαιρικά τους ματς", τόνισε η διάσημη γιατρός (έχει 36.000 followers στο Instagram), η οποία πάντως στην ίδια συνέντευξη ξεκαθάρισε πως δεν ενδίδει στα φλερτ παικτών.

"Από τη στιγμή που υπάρχει η σχέση πελάτη-γιατρού δεν θέλω την παραμικρή ερωτική σχέση".

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)