Ακαδημία του σεξ στην Αθήνα: Μαθήματα για όλα τα γούστα με στόχο την «απογείωση» της απόλαυσης

Ακαδημία του σεξ στην Αθήνα: Μαθήματα για όλα τα γούστα με στόχο την «απογείωση» της απόλαυσης

Τα πρώτα του βήματα κάνει στην Αθήνα το σχολείο του σεξ, απευθυνόμενο σε άτομα σεξουαλικά υγιή, που θέλουν να βελτιώσουν την εμπειρία. 
Συγκεκριμένα, τη σειρά σεμιναρίων που προσφέρεται σε «σε τιμή γνωριμίας», μπορούν παρακολουθήσουν γυναίκες, άντρες, γκέι, μπάι αλλά και άνθρωποι με ειδικές ανάγκες ή αυτισμό.
Σε αυτούς, το σεμινάριο υπόσχεται «να διδάξει περιζήτητες τεχνικές σεξ και σου δίνει τα κλειδιά, τα εργαλεία, για να κατευθυνθείς από το επίπεδο ηδονής 1 στο επίπεδο ηδονής 10».
Το σεμινάριο ξεκινά στις 13 Ιανουαρίου στο κλαμπ Lohan, από την sex coach Ειρήνη Χειρδάρη και εξειδικευμένους συνεργάτες: Sex coaches, σεξολόγοι, gay/ bi coaches, δασκάλες τάντρα, γυναικολόγοι, νευροβιολόγοι, exotic dancer (για μαθήματα στριπτίζ), mistress (για κοινό με BDSM σεξουαλικότητα), σεξουαλικοί βοηθοί (οι οποίοι ειδικεύονται στο σεξ των ΑΜΕΑ και των αυτιστικών) κλπ.

Αναλυτικά, τα σεμινάρια που περιλαμβάνει το πρώτο σχολείο για το σεξ στην Ελλάδα: ΕΔΩ

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)