Ανέβασε ηχητικό ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ με τον Σαμαρά να παρεμβαίνει στη δικαιοσύνη και εκείνος του ζήτησε να το κατεβάσει (ΗΧΗΤΙΚΟ)


 

Καταγγελία Κουρτάκη μετά από τηλεφώνημα του πρώην πρωθυπουργού να κατεβάσει το ηχητικό… Στο εν λόγω ηχητικό ντοκουμέντο ακούγεται ο Αντώνης Σαμαράς να ζητάει από τον εισαγγελέα Γεράκη να προφυλακίσει Χρυσαυγίτη. Το συγκεκριμένο ηχητικό ανέβασε ο εκδότης Γιάννης Κουρτάκης στην ηλεκτρονική έκδοση των «Παραπολιτικών», με αποτέλεσμα να τον καλέσει ο πρώην πρωθυπουργός και να του ζητήσει να το κατεβάσει! Ακούστε στη συνέχεια τη σχετική καταγγελία κατα τη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής του Γιάννη Κουρτάκη με καλεσμένο τον Αδωνη Γεωργιάδη. 

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)