ΙΔΡΥΜΑ ΣΟΡΟΣ και ΟΝΟΜΑ-ΕΚΠΛΗΞΗ! ΠΟΙΑ ανέλαβε Γενική Διευθύντρια στο SolidarityNow! (Όποια πέτρα και να σηκώσεις , έναν Μητσοτάκη θα βρεις)


Nέα Γενική Διευθύντρια ανέλαβε στο SolidarityNow. Πρόκειται για ΜΚΟ, «μια οργάνωση που ιδρύθηκε το 2013 με την υποστήριξη του Open Society Foundations (OSF/OSIFE) και σύμφωνα με το όραμα του George Soros» όπως αναφέρεται και στην ιστοσελίδα της. «Κύριος στόχος μας είναι η παροχή βοήθειας και υποστήριξης σε όλους όσους πλήττονται περισσότερο από την οικονομική ύφεση και την ανθρωπιστική κρίση».

Η νέα Γενική Διευθύντρια είναι η Αντιγόνη Λυμπεράκη, καθηγήτρια Οικονομικών στο Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πάντειου Πανεπιστήμιου, πολιτικός και πρώην αντιπρόεδρος του πολιτικού κόμματος Δράση. Το 2014 εντάχθηκε στο Ποτάμι.
Σύμφωνα με τα βιογραφικά στοιχεία της, κόρη του Γεωργίου Λυμπεράκη και της Αρτεμισίας Μητσοτάκη, αδερφής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης για τα Φεμινιστικά Οικονομικά (IAFFE) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της οργάνωσης ActionAid
Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΣΤΑΜΕ (2004-2007) και του «Όμιλου Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας» (2008-2010).

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)