Ονειρεμένες διακοπές στη Μύκονο για πρώην υπουργό - Απίστευτη χλιδή και μεγάλο ξεσάλωμα




Η μαγευτική Μύκονος αποτελεί κορυφαίο προορισμό για πολλούς από τους άνδρες του πλανήτη. Όπως βεβαίως και για οικογένειες.
Δε γνωρίζουμε φυσικά εάν η συγκεκριμένη φιλοξενία περιλαμβάνει και τις οικογένειες των πασίγνωστων προσώπων, σίγουρα όμως οι άντρες πέρασαν υπέροχα. Όπως οποιοσδήποτε πηγαίνει στην υπέροχη Μύκονο. Μιλάμε για κορυφαίο δικηγόρο, έναν από τους καλύτερους που υπάρχουν στην Αθήνα, Για ένα κορυφαίο πολιτικό στέλεχος και τέως υπουργό που έχει προβλήματα και στη δικαιοσύνη, καθώς και Τέως στελέχη δημοσίου οργανισμού που και αυτά έχουν προβλήματα με την δικαιοσύνη. Η Μύκονος ομως είναι Ξελογιάστρα και κάνει τους πάντες να ξεχάσουν ακόμα και τα πιο σκληρά μονοπάτια της ζωής.

ΠΗΓΗ

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)