Γιατί τα πικρά θεραπεύουν τον καρκίνο (Λίστα με όλα τα πικρά βότανα )



Γιατί τα πικρά θεραπεύουν τον καρκίνο...

Μία ένωση που υπάρχει στα φρούτα και στα λαχανικά, όπως τα κολοκύθια, το καρπούζι και τα αγγούρια μπορεί να βοηθήσει τη θεραπεία του καρκίνου και του διαβήτη. Τα άγρια κολοκυνθοειδή (αγγούρι, κολοκύθι, πεπόνι, καρπούζι) χρησιμοποιούνται για πάνω από χιλιάδες χρόνια για τη θεραπεία ασθενειών του ήπατος.
Η ένωση cucurbitacins που δίνει την πικρία στα κολοκύθια, τα αγγούρια και άλλα τρόφιμα της ίδιας οικογένειας είναι ικανή να σκοτώσει ή να καταστείλει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων.
Η κατανόηση αυτής της διαδικασίας θα μπορούσε να βοηθήσει στην ανάπτυξη καλλιεργειών άλλων τροφίμων με cucurbitacins σε μεγαλύτερες ποσότητες που θα θεραπεύουν τον καρκίνο.

Οι συστάσεις για τα πικρά τρόφιμα για τη θεραπεία του καρκίνου: 

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)