Οι Γερμανοί «βλέπουν»… εμφύλιο στην Ελλάδα


Στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου εμφανίζει την Ελλάδα σε δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine.μιλώντας για μια πρωτοφανή οργή η οποία σωρεύεται στα βαριά πληττόμενα κοινωνικά στρώματα και η οποία αργά ή γρήγορα θα ξεσπάσει. Το ίδιο άρθρο αναπαράγεται και….

απο άλλα site. Το παραπάνω αποτελεί εκτίμηση του Γερμανού ψυχιάτρου Georg Pieper, ο οποίος μαζί με τη δημοσιογράφο της γερμανικής εφημερίδας Melanie Mühl πέρασαν κάποιες στην Ελλάδα, με τη δεύτερη να συνοδεύει τον Γερμανό ψυχίατρο σε σεμινάρια που έδωσε αναφορικά με τα τραύματα που αφήνει η οικονομική κρίση στους ανθρώπους. Ο Pieper μαζί με τη Γερμανίδα δημοσιογράφο περιγράφουν μια εντελώς ζοφερή εικόνα για την Ελλάδα μέσα από την καθημερινότητα όπως την αντιλήφθησαν οι ίδιοι.
Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)